Konkurssin jälkeen uusi yritys - lounasravintolan emäntä Kaisa Liski kehuu possureseptiään: Kelpaa presidentille!

Kiinteistönvälitysalalla näyttävän uran sekä konkurssin tehnyt Kaisa Liski, 53, pyörittää liikekumppaninsa kanssa lounasravintolaa Riihimäellä.
Kaisa Liski siirtyi asuntobisneksestä ravintola-alalle: Stressi oli tappaa minut
Kaisa kertoo panostavansa ravintolassaan lähiruokaan ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Hän on kuitenkin perehtynyt lounaspaikkansa asiakaskuntaan.
- Duunarit tarvitsevat täyttävää mutta ravitsevaa ruokaa, jota pystytään tarjoilemaan nopeasti ja joka on edullista.
Kaisa kehittelee parhaillaan valmistustapoja, joilla saisi esimerkiksi paneroiduista ruuista terveellisiä. Keittiössä on testattu monia ruokalajeja, mutta osa niistä on jo ennestään tunnettuja.
– Kassler-reseptiänihän on tarjoiltu ihan valtionpäämiehille, esimerkiksi Ahtisaaren perheelle.
Kaisa on myös löytänyt uuden, arvokkaan reseptin lomamatkansa varrelta.

– Pysähdyin reissullani Highway 3 -ravintolaan (Balilla), josta sain keittiömestarin pippurikastikeen ohjeen.
Kaisan idea ravintola-alalle palaamisesta lähti hänen mukaansa pakosta. Hän ajatteli, että oli pakko tehdä jotain, jotta hän saisi velkansa maksettua ja perheensä elätettyä.
Kaisa kertoo, että lounasravintolan tila toimii myös tilausravintolana.
- Siellä voi huoletta järjestää hulppeampiakin illanviettoja. Musiikki ei häiritse naapureita, sillä välittömässä läheisyydessä ei ole asutusta.
Kaisa haluaa näyttää emännän roolinsa salin puolella. Hänen työasunsa poikkeaa entisestä.

– Vedän täällä t-paita ja essu päällä, sekä leggingsit jalassa!