fbq
Uutiset
13.07.2017 21:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kari Pekonen
Vesa Keskinen piti 50-vuotispäivillään puheen.
Koko Tuuri monttu auki: synttärisankari katosi mystisesti – Vesa Keskinen veteli hirsiä kesken omien juhliensa!
Uutiset
13.07.2017 21:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kari Pekonen

13. heinäkuuta 2017 tullaan muistamaan Pohjanmaan Tuurin kylässä monestakin asiasta. Muun muassa siitä, että tuona päivämääränä Suomen kuuluisin kyläkauppias Vesa Keskinen juhli 50-vuotissynttäreitään. Ja siitä, että maamme menestyksekkäimpiin yhtyeisiin lukeutuva HIM heitti siellä viimeisen festivaalikeikkansa Suomessa.

Vähältä piti, ettei tuota päivämäärää muistettaisi myös Vesan eeppisistä unenlahjoista.

Jossain vaiheessa Vesan synttäreitä alkoi nimittäin näyttää siltä, ettei itse juhlakalu ole ollenkaan paikalla. Tuhatpäinen ihmismassa ja ennen kaikkea kyläkauppiaan häikäisevänä edustanut Jane-vaimo ihmettelivät, missä ihmeessä Vesa oikein luuraa.

LUE: Leuat loksahtivat: Vesa Keskisen Jane-vaimo edustaa uskomattoman upeana minimekossa!

50-vuotias Vesa näytti kadonneen kuin tuhka tuuleen – kunnes hän lopulta asteli alkuillasta juhlaväen eteen. VIP-tiloissa esiintymislavalle noussut Vesa vaikutti aavistuksen pöllämystyneeltä, jolle tosin löytyi looginen selitys: hän oli juuri herännyt!

Jane kävi herättämässä Vesan kesken tämän kauneusunien.
Jane kävi herättämässä Vesan kesken tämän kauneusunien.

- Kuinka ollakaan, noin 20 minuuttia sitten rakas vaimoni Jane tuli kotiin ja kysyi, että mitä sinä oikein teet? Vesa aloitti kertomuksensa.

- Hän kertoi etsineensä minua kaikkialta, mutta olin ollut koko ajan sohvalla nukkumassa! Ilman häntä olisin herännyt vasta huomenna. Onneksi on vaimo!

Suoraselkäinen ja unenpöpperössä tehty tunnustus kirvoitti juhlaväeltä makeat naurut ja aplodit.

Nyt kun itse synttärisankarikin on herännyt ja täysillä mukana menossa, tunnelma Tuurissa on kohonnut aivan uusiin sfääreihin. Kyläkaupan parkkipaikalle pystytetyllä festivaalialueella odotellaan jo kuumeisesti HIM-yhtyeen keikkaa, jonka on määrä alkaa puolenyön paikkeilla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »