fbq
Uutiset
08.03.2019 08:48
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Juno Vuokrasi Milla-rakkaansa kanssa rintamamiestalon.
Kohuräppäri Juno katkaisi syöksykierteensä: muutti Milla-rakkaansa kanssa luksustalojen keskelle!
Uutiset
08.03.2019 08:48
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska paljasti reilu vuosi sitten kohuräppäri Junon eli Jon Korhosen, 32, ajautuneen vakavaan syöksykierteeseen, kun hän ensin masentui, sitten jäi asunnottomaksi ja lopulta muutti asuntovaunuun.

Lähipiirin mukaan räppärin ongelmat olivat alkaneet jo hänen jäätyään kiinni ex-vaimonsa Janna Hurmerinnan pettämisestä.

Juno oli tapaillut salaa kohukaunotar Cheyenne Järvistä. Seurauksena oli avioero, ja lisäksi Juno sai häädön Vuosaaren-kodistaan.

Lue myös: Tässä on räppäri Junon asuttama rähjäinen asuntovaunu – kuva! Ei juoksevaa vettä – parkissa syrjäseudulla!

Onnekseen Juno tapasi pohjoishelsinkiläisen Millan, joka otti räppärin luokseen asumaan. Pari sai yhteisen tyttövauvan vuosi sitten.

Parin suhteen etenemisestä kielii rakastavaisten kaikessa hiljaisuudessa tapahtunut muutto rauhalliselle pientaloalueelle Sipooseen. Sieltä kyyhkyläiset ovat vuokranneet vanhan rintamamiestalon.

Lue myös: Räppäri Junon rakkaus kukoistaa! Tässä on kuvankaunis Milla-rakas – kuva!

Aivan naapurissa on todellisia luksustaloja, mutta Junon ja Millan talo on jo nähnyt parhaat päivänsä. Kodissa on noin 200 neliötä, ja pihalta löytyy myös erillinen talousrakennus.

Lue lisää ja katso kuvat Junon ja Milla-rakkaan uudesta kodista tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!