Hyppää pääsisältöön
Prinsessa Märtha Louise hylkäsi enkelikoulunsa.

Kohuprinsessa Märtha Louise hylkäsi miljoonabisneksen – löysi sydänystävän Hollywood-tähtien suosimasta šamaanista!

Norjan prinsessa Märtha Louise, 47, on aina ollut oman tiensä kulkija ja kuningasperheen kummajainen. Hän on saanut temppunsa anteeksi ja tahtonsa läpi, koska kruunu menee vanhan lain mukaisesti aikanaan pikkuveli Haakonille.

Vielä viime syksynä Märtha Louise vannoi hyvän ystävänsä Elisabeth Nordengin kanssa vuonna 2007 perustamansa enkelikoulun ja sen oppien nimeen. Yrityksen arvioidaan keränneen miljoonia kruunuja luentokiertueilla ja kirjamyynnillä.

Lue myös: Oho! Norjan prinsessa Märtha Louisella salaperäinen suhde 10 vuotta nuorempaan brittikomistukseen – paljastavia kuvia somessa!

Puolihaitilainen šamaaniystävä

Ystävättärien välit kuitenkin rikkoutuivat Herkäksi syntynyt -kirjan julkaisun jälkeen, ja norjalaisia kuohuttaneet enkeliopit joutuivat syrjäytetyiksi.

Nyt puoli vuotta myöhemmin prinsessa on löytänyt uuden sydänystävän, Durekin. Haitilais-norjalainen Durek mainostaa olevansa kolmannen polven šamaani, kansanparantaja sekä rakkauden lähettiläs.

Hollywoodissa mies on jo vuosia tunnettu nimellä Shaman Durek. Hän on välittänyt rakkautta julkkiksille, joiden kanssa otetut yhteiskuvat mieluusti julkaisee Instagramissa.

Lue myös: Norjan prinsessa debytoi raviohjastajana – suoritus hylättiin!

Nauttii ylellisyydestä

Fysioterapeutiksi opiskellut Märtha Louise on šamaaninsa avulla päätynyt tee-se-itse-psykoterapeutiksi.

Erityisherkkä prinsessa auttaa nyt kohtalotovereitaan järjestämällä muun muassa Durekin kanssa meditaatio- ja parantajatapahtumia osallistujien maksukyvyn mukaan. Šamaani kun viihtyy parhaiten viiden tähden majoituksissa.

– Durek on minulle kuin perheenjäsen. Kotimme ovet ovat hänelle aina auki, Märtha Louise puolustaa uutta bestistään.

Tämä on kuitenkin valitettavasti jo niittänyt kyseenalaista mainetta asuinmaassaan Yhdysvalloissa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
All Over Press ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!