fbq
Uutiset
04.11.2016 15:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kohupoliitikko Hanna Mäntylän persurakas pahoinpitelytuomioistaan: Nuoruuden tyhmyyttä!
Kohupoliitikko Hanna Mäntylän persurakas pahoinpitelytuomioistaan: Nuoruuden tyhmyyttä!
Uutiset
04.11.2016 15:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Sosiaali- ja terveysministerin tehtävät elokuussa jättänyt Hanna Mäntylä (ps.), 42, on parisuhteessa eduskunta-avustaja Heikki Tammisen (ps.), 34, kanssa. Kaksikko on ollut jo vuosia yhdessä, mutta jostain syystä he tekivät parisuhdepäivityksen Facebook-yhteisöpalveluun lokakuun lopussa.

Käräjäsalit ovat tulleet myös Tammiselle tutuiksi. Hän on nimittäin saanut kaksi ehdollista vankeustuomiota pahoinpitelyistä. Kesällä 2006 Tamminen löi miestä taksijonossa sanaharkan päätteeksi sillä seurauksella, että tämä kaatui lyöden päänsä katuun. Tuomioksi tuli 45 päivää ehdollista.

Vuonna 2004 Tamminen syyllistyi astetta kovempaan pahoinpitelyyn. Hän pieksi kaksi eri miestä samana päivänä Salossa. Ensimmäistä uhria Tamminen löi nyrkillä ja myös potkaisi päähän. Toista hän löi useita kertoja päähän ja tönäisi tämän auton konepeltiä päin. Tuomioksi tuli 5 kuukautta ehdollista vankeutta. Tamminen on lisäksi tuomittu rattijuopumuksesta.

 

Kapakka- ja taksitolppajuttuja

Seiska tavoitti Heikki Tammisen kommentoimaan pahoinpitelytuomioitaan. Mies myönsi suoraselkäisesti mokanneensa.

– Ne ovat nuoruudessa olleita kapakka- kautta taksikoppijuttuja. Tämmöistä aika perinteistä nuoruuden tyhmyyttä, Heikki tuumasi.

Ulosottovelat hän myös myönsi.

– Kyllähän näinkin on päässyt käymään. Kun ei edes asu Helsingissä, niin on kovat matkakulut ja kaikki, niin siitähän sitä sitten tulee.

Ex-ministeri Hanna Mäntylän kanssa tehdystä parisuhdepäivityksestä Heikki lausui seuraavaa:

– Ei meillä ollut mitään sen traagisempaa syytä. Se vaan nyt päätettiin laittaa. Me ei olla niin aktiivisesti meidän yksityisasioista puhuttu, mutta se tuntui luonnolliselta, Heikki naureskeli.