Kohupari Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin suhdekriisi eskaloitui Las Vegasissa: Stefanilta raju some-tilitys - paljonpuhuva kuva!

Uutiset | 22.07.2018 08:42

Seiska uutisoi torstaina ilmestyneessä lehdessä, että julkkiskaunotar Martina Aitolehden, 35, ja hänen miehensä Stefan Thermanin, 31, parisuhde on ajautunut jälleen kriisiin.

Lue myös: Kohukaunotar Martina Aitolehden ja Stefan-rakkaan suhde jälleen kriisissä – ”Häitä tuskin tanssitaan tänä kesänä!”

Martina ja Stefan matkasivat heinäkuun alussa uhkapelaajien paratiisiin Las Vegasiin. Reissu ei sisältänyt vain pokeria ja rulettia, vaan he myös urheilivat ja tutustuivat kaupungin kulttuuririentoihin.

Lue myös: Martina Aitolehti pakeni Suomen vesisateita Las Vegasin lämpöön: pakarat esillä luksushotellin uima-altaalla - kuva!

Kaikki ei sujunut kuitenkaan ongelmitta, sillä pari ajautui loman aikana riitaan, jonka seurauksena Facebook-ystävyys meni poikki. Pienen jäähyn jälkeen heistä tuli jälleen someystäviä.

Stefan ja Martina palasivat viime viikon maanantaina Las Vegasista totisina.
Stefan ja Martina palasivat viime viikon maanantaina Las Vegasista totisina.

Lue myös: Perutaanko kesähäät viime hetkellä?! Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin välit poikki lemmenlomalla!

Martina jakoi sosiaalisessa mediassa aktiivisesti positiivisia päivityksiä, mutta Stefan purki reissufiiliksiään täysin erilaiseen sävyyn.

Paskin reissu ikinä, onneks täältä pääsee helvettiin pian. Paska kaupunki, karmiva maa, huono seura, paskat pelit jne, Stefan kirjoitti Facebookiin.

Hän kuitenkin poisti päivityksen muutamaa päivää myöhemmin.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!