Hyppää pääsisältöön
Maisa Torppa osti Pano-läpsyttimet.

Kohukaunotar Maisa Torppa lensi Mikko-rakkaansa kanssa bisnesluokassa ökylomalle – osti Pano-läpsyttimet!

Skandaalikaunotar Maisa Torppa, 28, on jälleen päivänpolttava puheenaihe keskustelupalstoilla ja kahvipöydissä, sillä hän on lähtenyt Mikko-rakkaansa, 41, kanssa luksuslomalle Aasiaan.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Maisan ja Mikon matkan on maksanut Maisan ex-rakas, rallitähti Jari-Matti Latvala. Hänen ja Maisan piti tanssia häitään uudenvuodenaattona eräässä eteläsuomalaisessa isossa hotellissa. Heti häiden jälkeen parin oli tarkoitus lentää häämatkalle Krabille, mutta Jari-Matti päätti perua häät.

Lue myös: Maisa Torppa ja it-rakas Thaimaassa – Jari-Matti Latvala maksoi lemmenloman!

Maisa ja Mikko lensivät Thaimaahan Finnairin koneella, johon Jari-Matti oli ostanut luksustyyliin liput bisnesluokkaan. Häämatka on maksanut Jari-Matille vähintään 10 000 euroa.

Maisa pääsi kuin pääsikin häämatkalleen – mies vain vaihtui.
Maisa pääsi kuin pääsikin häämatkalleen – mies vain vaihtui.

Osti Pano-läpsyttimet

Perillä Maisa ja Mikko ovat viihtyneet maineikkaalla Ban Ao Nangin rannalla ja luksushotellissa sen lähistöllä.

Maisa on tuttuun tapaan kertonut matkastaan Instagramissa. Hän on ollut vitsikkäällä tuulella ja esitellyt somessa uusia Pano-merkkisiä sandaaleitaan.

Lue myös: Yli 10 000 euron ökyreissu! Maisa Torpan it-rakas Mikko kehuskeli lähipiirilleen – kohupari luksuslomailee Jari-Matti Latvalan kustannuksella!

Vuosikymmenen soppa

Maisan, Jari-Matin ja it-Mikon suhdesoppa oli menneen vuosikymmenen erikoisimpia ja skandaalinkäryisimpiä.

Maisa ryhtyi salasuhteeseen Mikon kanssa jo viime keväänä mutta väitti vielä syksylläkin olevansa miehen kanssa pelkkiä kaveri.

Maisa ja it-Mikko ovat taas Thaimaassa auringon paahteessa, tällä kertaa Krabin romanttisella lomasaarella. Kuva on Thaimaan pääkaupungista Bangkokista, missä avopari viihtyi viime marraskuussa.
Maisa ja it-Mikko ovat taas Thaimaassa auringon paahteessa, tällä kertaa Krabin romanttisella lomasaarella. Kuva on Thaimaan pääkaupungista Bangkokista, missä avopari viihtyi viime marraskuussa.

 

Lue myös: Kuumaa suutelua! Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala iski blondin – kuva!

Kohukaunotar meni jopa niin pitkälle, että ryhtyi väitteidensä tueksi solvaamaan muita ihmisiä siihen malliin, että poliisilla on tutkittavana useita tutkintapyyntöjä kunnianloukkauksesta.

Lopulta Maisa tunnusti salasuhteen Mikkoon mutta kertoi kaikkien yllätykseksi Jari-Matin pettäneen häntä ensin. Nyt Maisa ja Mikko asuvat avoliitossa Nurmijärveltä ostamassaan omakotitalossa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!