fbq
Uutiset
02.03.2019 14:11
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus/Matti Matikainen
Amanda Harkimo.
Kohukaunotar Amanda Harkimo erosi lihaskimppurakkaastaan - Ilmoitti asiasta pikkumusta päällään: "Jengi heräs, kiitos Tinderin"
Uutiset
02.03.2019 14:11
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus/Matti Matikainen

Dj:nä työskentelevä kohukaunotar Amanda Harkimo, 29, on eronnut lihaskimppurakkaastaan, virolaissyntisestä Lauri Taatsista

Lue myös: Tällainen on Amanda Harkimon uusi poikaystävä Lauri Taats, 30: Läpikotaisin tatuoitu könsikäs heilastellut aiemmin Miss Suomen ja Miss Helsingin kanssa!

Amanda julkaisi Instagram-tililleen kuvan itsestään, jossa hän poseeraa pikkumustassa vesirajassa. Kuvan yhteyteen on kirjoitettu teksti, jossa hän kertoo eron tarkemmat syyt. 

- Jengi heräs kiitos Tinderin, sieltä vaan Laurille, ihana mies. Pitää siis paikkaansa, että ollaan erottu, siitä on jo aikaa.  

Suositussa viestintäpalvelu Jodelissa puitiin tällä viikolla Amandan ja Laurin eroa, kun Maria! -ohjelmassakin nähty lihaskimppu oli tullut jodlaajia vastaan Tinder-deittisovelluksessa. 

Lauri Taats

"Liian erilaisia"

Amanda paljastaa heidän suhteensa viimeisen tulikokeen. Hän kertoo, ettei suhteeseen liity mitään draamaa. 

Afrikan reissu oli meidän vika parisuhdetesti jota ei läpästy ja jatkettu sen jälkeen erilleen ja molemmat menty eteenpäin.

- Oltiin vaan liian erinlaisia yksinkertaisesti ja hyvissä väleissä ollaan jos törmätään ja samaa mieltä oltiin asiasta, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Pariskuntadeitit

Seiska tapasi kohukaunottaren viime tiistaina (26.2.) Dj Diaries -sarjan tiedotustilaisuudessa.

Tuolloin Amanda pysyi vaitonaisena Laurista, kun toimittaja kysyi häneltä suhteesta ja siitä, viettävätkö he pariskuntadeittejä Suvin ja hänen puolisonsa Markon kanssa. 

- Ei vietetä, Amanda vastasi vaitonaisena. 

Amanda
Ystävysten tuottama Dj Diares -sarja kertoo heidän matkastaan Turkin Alanyaan, jossa parivaljakko pääsi soittamaan Alanyan suurimpaan yökerhoon. Vahvana tarinassa kulkee heidän ystävyys ja rehellinen kuva heistä itsestään. 

Lue myös: AMANDA HARKIMO AVAUTUU SUHTEESTAAN PAHOINPITELYSTÄ TUOMITTUUN LIHASKIMPPUUN: ”MEILLÄ ON HELPPOA JA KIVAA YHDESSÄ!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »