Pohjoissuomalainen nainen kertoo Mikko Kärnän olleen erään tunnetun pettäjäsivuston asiakas.

Kohukansanedustaja Mikko Kärnä etsi seksiseuraa pettäjäsivustolta – ”Hän sanoi olevansa naimisissa oleva kunnanjohtaja!”

29.02.2020 07:06

Seiska paljasti viime viikolla, että naimisissa ollut kansanedustaja Mikko Kärnä, 39, vietti baari-ihastuksensa kanssa öitä hotellissa vuonna 2014.Yhteisistä öistä käynnistyi yli kahden vuoden viestirumba. Mikko lähetti naiselle yli sata seksiviestiä sekä ronskeja kuvia pippelistään. Mikon käytös ihmetytti, sillä hän oli naimisissa vuodet 2008–2019.

Jutun jälkeen toimitukseen on tullut vinkkejä, että Mikolla oli muitakin seikkailuja liittonsa aikana. Seiska on nähnyt satoja viestejä, jotka tukevat naisten kertomuksia.

Lue myös: Mikko Kärnän kikkelikuvakohu paisuu – kansanedustaja vonkasi Tinderissä ja pettäjäsivustolla!

Pettäjäsivuston asiakas

Pohjoissuomalainen nainen kertoo Mikon olleen erään tunnetun pettäjäsivuston asiakas. Nainen vietti Mikon kanssa kuuman hotelliyön vuonna 2015.

– Hän sanoi olevansa naimisissa oleva kunnanjohtaja. Hän teki hyvin selväksi, että hakee vain seksiseuraa, nainen sanoo.

– Vaihdoimme numerot, ja vietimme yön hotellissa. Mikko ei vastannut odotuksiani, joten hän ei kiinnostanut minua sen yön jälkeen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!