Uutiset

Kiss saapui Suomeen: Gene Simmons poseerasi Helsingin Rautatientorilla Kiss-kivimiesten rinnalla - kuva!

03.05.2017 15:09

Rockin superlegenda Kiss-yhtye esiintyy huomenna Helsingin Hartwall-areenassa. Yhtye saapui Helsinkiin Moskovasta, missä he esiintyivät täpötäydellle hallille vappupäivänä. Yhtyeen keulakuva Gene Simmons on tänään keskiviikkona palloillut pitkin Helsinkiä, eikä mies ole jäänyt kulkijoilta huomaamatta.

Gene ja hänen vaimonsa Shannon Tweed majoittuvat ylellisessä hotelli Kämpissä, josta he lähtivät aikaisemmin tänään kauniin kevätpäivän saattelemana kävellen kohti Helsingin rautatieasemaa. 

Aviopari puikkelehti Yliopistokadulta kohti Mikonkatua ja siltä kohti Helsingin rautatieasemaa, jonka kivimiehet ovat puettu huomista keikkaa ja yhtyettä kunnioittaen Kiss-maskeihin. 

Gene Simmons poseeraa Kiss-maskien kanssa

- Gene poseerasi kivimiesten edessä iloisesti ja jakoi paikallaolijoille muutamat nimikirjoitukset, Seiskalle kerrotaan. 

Gene Simmons hotelli Kämpin edessä

Kuvausession jälkeen vuodesta 2011 lähtien aviolitiion harmoniassa eläneet Gene ja Shannon palasivat hotellille. Painelivat terassille nauttimaan päivästä ja juomista seuralaistensa kanssa.

Mikäli et itse ole vielä ehtinyt käydä vilkaisemassa Kiss-aiheisia kivimiehiä, on sinulla vielä muutama päivä aikaa tehdä pyörähdys Helsingin ydinkeskustassa. Maskit poistetaan konsertin jälkeen 5. toukokuuta. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!