Kirjailija Maaria Lehtinen ryhtyi pin up -malliksi: kuumat kuvat!

Uutiset | 07.07.2016 18:36

Elovena-kaunotar Maaria Lehtinen (ent. Lappalainen), 32, keimailee pin up -uima-asussa Helsingin Kaivopuistossa. Vielä pari vuotta sitten estotonta keimailua kameralle olisi ollut vaikea uskoa todeksi, sillä Maaria oli luonut jalansijaa lupaavana kirjailijana ja vierasti pintajulkisuutta.

– Olen höllentänyt suhtautumistani. Älykäs intelligentti-ihminenkin voi tehdä pinnallisia asioita ja nauttia niistä. Minulle on tuonut suurta iloa, kun olen avautunut ja päässyt ilmaisemaan naiseuttani ja seksuaalisuuttani, Maaria perustelee.

 

 

Pin up -ympyrät ovat avanneet Maarialle uusia ovia. Kesäkuussa Maaria nähtiin Miss Retro Pinup Finland -kisoissa, jossa hän ylsi finaaliin.

– Koen eläväni uudella tavalla, enkä enää haahuile ilman suuntaa!

 

Paniikkihäiriö laukesi

Vaikeita tunteita Maaria joutui käsittelemään jo lapsena, kun hänet 3-vuotiaana siirrettiin vanhempien burn outin vuoksi kolmen muun sisarensa kanssa lastenkotiin. Sieltä tie vei kasvattiperheeseen. Kokemuksiaan Maaria on sivunnut vuonna 2011 ilmestyneessä Satutettu-kirjassaan.

 

 

Vaikean lapsuuden vuoksi Maaria on kärsinyt sittemmin paniikkihäiriöstä, joka diagnosoitiin 18-vuotiaana.

– Sairauteni vaatii edelleen lääkitystä. Välillä voimat ovat koetuksella ja on vaikeampia kausia, eikä jaksa tehdä mitään.

 

Huolet unohtuvat

Kirjailijan uran lisäksi Maaria on kokeillut siipiään laulajana. Vantaalla asuva monilahjakkuus on esittänyt dance-poppia taiteilijanimellä Dana Glow ja nykyisin Maria Monde -nimellä.

Taiteeseen uppoaminen on auttanut Maariaa käsittelemään lapsuuden ja nuoruuden traumoja.

– Kun laulan tai esiinnyn, unohdan kaikki huolet. Taide on henkireikäni. Ilman sitä tukehtuisin.

 

 

KUVAT: KARI PEKONEN

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!