Kirjailija Anna-Leena Härkönen: En voi sietää älypuhelimia tai Facebookia!

Uutiset | 15.08.2014 18:00

Näyttelijä-kirjailija Anna-Leena Härkönen kertoi torstaina (14.8.) uuden Kiiltokuvia-draamasarjan lehdistötilaisuudessa, ettei koe painetta liittyä Facebookiin.

- Minulla ei todellakaan ole älypuhelinta. Yksi kaverini juuri osti sellaisen ja sanoi, ettei hän osaa käyttää sitä, sarjassa syksyllä nähtävä Anna-Leena sanoi.

Vaikka nykyään useisissa ammateissa käytetään sosiaalista mediaa hyödyksi, Anna-Leena ei luovan alan työntekijänä kuitenkaan koe painetta liittyä mihinkään sosiaalisen mediaan.

- Minulle ei ole tärkeää käyttää sosiaalista mediaa - olen edelleen kirjailija, vaikka en edes ole Facebookissa, Anna-Leena totesi.

Anna-Leena myös totesi työskentelevänsä tietokoneella arkisin niin paljon, ettei hän halua viettää internetin äärellä aikaa yhtään enempää, kuin on pakko.

 

"Ihmiset kaunistelevat asioita Facebookissa!"

Anna-Leena kertoi läheistensä toisinaan ihmetelleen hänen ehdottomuuttaan sosiaalisen median suhteen.

- Jotkut ovat sanoneet, että enkö tajua, että sillä tavalla tietäisin, missä muut liikkuvat. Mielestäni on kivempaa mennä ihmisten kanssa nenäkkäin istumaan, Anna-Leena näpäytti.

Lisäksi kirjailijaa rasittaa ihmisten Facebookissa itsestään antama kuva.

- Facebookissa usein hehkutetaan ja kaunistellaan sitä, kuinka mahtavaa on. On otettava kuvia täydellisestä spaghettiannoksesta ja hehkutettava, kuinka ihanaa on, vaikka tosiasiassa taustalla voi oikeasti olla minkälaisia asioita tahansa, Anna-Leena sanoi.

 

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!