Katso kuva!

Kipulääkkeinä konjakkia ja nuuskaa? Entisen F1-tähden Mika Salon polvi leikattiin: ”Voin mainiosti” - kuva!

Uutiset | 23.12.2020 12:15

Entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 54, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän makaa sairaalasängyssä. Ex-kilpakuski paljasti päivityksensä yhteydessä, että hän on ollut polvileikkauksessa.

- Polvileikkaus tehty. Kaikki meni hyvin, ja voin mainiosti, Mika kertoo.  

Julkaisunsa kuvassa Mika hymyilee vienosti, ja hänellä on edessään kunnon sapuskat tarjottimella. Hänen tarjottimellaan olevat mehut kuitenkin kalpenevat Mikan kädessä olevan juomalasin rinnalla. Vauhtihirmulla on kädessään konjakkilasi, jonka sisältö muistuttaa väriltään kyseistä kurkkua lämmittävää alkoholijuomaa. 

Lue myös: Entinen F1-kuski Mika Salo laittoi ylellisen 453 neliön ökyasuntonsa myyntiin - hinta 3,3 miljoonaa euroa! "Liian iso ja tarpeeton"- kuvalinkki

 

Mika on myös lisännyt päivityksensä kuvatekstiin #cognac -tunnisteen, joten lasissa oli hyvinkin todennäköisesti konjakkia. 

Entisen formulakuskin otoksessa on toinenkin erityistä huomiota herättävä yksityiskohta. Hänen tarjottimensa sivussa kuvan etualalla näkyy päivänselvästi Kapten-merkkinen nuuskakiekko. 

Mikalla näyttäisivät olevan siis kipulääkkeet ihan omastakin takaa. 

Lue myös: Dramaattinen kohtaus julkkisbileissä! Mika Salo ja seurapiirikaunotar pelastivat miehen tukehtumiselta – kuvat!

Lue myös: Kuvat Seiskassa! Raju sairauskohtaus julkkisbileissä – Mika Salo ryntäsi apuun! 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!