Uutiset

Kimi Räikkönen ja Jussi Salonoja vaativat jättikorvauksia!

17.02.2015 17:58

Formulaässä Kimi Räikkönen ja liikemies Jussi Salonoja ovat haastaneet rakennusyritys GSP:n oikeuteen Kimin Kaskisaaren asuntoon tehdyn remontin aiheuttamien virheiden takia.  Kimi osti luksuslukaalin Jussilta aikoinaan runsaalla 9 miljoonalla eurolla.

Ensisijaisesti yhtiöltä hakee korvauksia Kimi, joka vaatii GSP:tä maksamaan yhteensä 573 159, 17 euroa. Toissijaisesti, mikäli käräjäoikeus katsoisi, ettei Räikkösellä ole oikeutta esittää kohteen virheisiin perustuvia vaatimuksia yhtiötä kohtaan, Räikkönen esittää vaatimukset Salonojalle, joka puolestaan tässä tapauksesssa esittäisi vaatimuksen edelleen GSP:lle. Sekä Kimi että Jussi katsovat yksimielisesti rakennusyhtiön olevan vastuussa kaikista virheistä. 

 

 

Helsingin käräjäoikeudelle toimitetussa haastehakemuksessa väitetään, että asuntoon ilmaantui vuosien 2013-2014 aikana merkittäviä ja puutteita kosteudenhallinnassa, jonka seurauksena talossa on sattunut huomattavat vesivahingot. Vesi on päässyt talon rakenteisiin parvekkeen ja terassin kautta ja tuhonnut samalla sekä parvekkeen että terassin lattiat.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!