Kimi Räikkönen aiheutti hurjan hulabaloon Helsingissä, Robin-poika, 2, hurmasi kansan - kuvat ja video!

Uutiset | 22.08.2017 18:58

Vaikka F1-sirkuksessa on vielä meneillään kesätauko, Ferrarin kilpakuski Kimi Räikkönen ei saa levätä laakereillaan. Ei ainakaan tänään tiistaina (22.8.), sillä päivä on sinivalkoiselle maailmanmestarille erityisen merkityksellinen.

Kuten Seiska jo aiemmin uutisoi, Kimi ja Ferrari julkistivat tänään vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin ollen suomalaisitalialainen yhteistyö jatkuu ainakin vuoteen 2018 saakka.

LUE LISÄÄ: Kimille jatkosopimus Ferrarille - vieraili heti karaokebaarissa Helsingissä!

Tuoreen jatkosopimuksen tiimoilta kotimaassaan kesälomaansa viettävällä Kimillä riitti tiistaina edustustehtäviä. Niistä näyttävin nähtiin iltapäivällä Helsingin ydinkeskustassa, jonne Ferraria sponsoroiva espanjalaispankki oli järjestänyt yleisötapahtuman Kimin kunniaksi – ja kansalaisten suureksi riemuksi.

Kuten oheiselta videolta näkyy, yleisöryntäys oli melkoinen. Ohjatun mediatilaisuuden jälkeen Kimi käyskenteli turvamiesten saattamana lavalle, jossa tilaisuuden juontajana toiminut F1-toimittaja Mervi Kallio esitti maailmanmestarille ja mestarin Robin-pojalle muutamia kysymyksiä.

Kimi Räikkönen ja Robin Räikkönen Santanderin järjestämässä yleistötapahtumassa Helsingin keskustassa.

Yleisöllä oli hauskaa, sillä sekä isä että poika noudattivat kumpikin niin sanotusti maltillista vastauspolitiikkaa. Pakollisten lätinöiden jälkeen Jäämiehelle paljastettiin jäästä veistetty tarkka kopio tämän kauden Ferrari-kilpurista.

Kimi Räikkönen ja Robin Räikkönen Santanderin järjestämässä yleistötapahtumassa Helsingin keskustassa.

Ja kun Kallio pyysi yleisöä antamaan aplodit, kansalaisia ei tarvinnut kahdesti käskeä. Taputusten ja tsemppihuutojen yli kantautui selvästi, kuinka joku innokas intoutui karjumaan: ”Kimi presidentiksi!”

Sillä hetkellä F1-mania lienee saavuttanut jonkinlaisen kliimaksinsa.

Kimi Räikköselle paljastettiin jäinen Ferrari, joka on tarkka kopio italialaistallin F1-kilpa-autosta.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!