fbq
Uutiset
26.09.2018 17:29
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kiira Korpi.
Kiira Korpi venäläismiljardöörin ihailusta kirjassa: Lähdin Marimekon laukulla, palasin Birkinin laukulla!
Uutiset
26.09.2018 17:29
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tänään (26.9.) 30-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä ex-taitoluistelija Kiira Korpi kuvailee tuoreessa Kiira – ehjäksi särkynyt -kirjassaan (Otava) vuonna 2009 tekemäänsä matkaa Venäjälle. Ohjelmassa oli vierailu talk show -ohjelmassa ja Marie Claire -lehden kuvaukset.

Tv-ohjelman teema paljastui oudoksi, sillä ohjelmassa oli tarkoitus keskustella sukupuolenkorjausleikkauksista. Niinpä istuin pian Valion huppari päällä suorassa lähetyksessä Moskovassa kertomassa 20-vuotiaan taitoluistelijan kokemuksella mielipiteitä asioihin, joista minulla ei ollut mitään hajua, Kiira kertoo kirjassa.

Vierailun taustat alkoivat paljastua Kiiralle tv-show'n jälkeen, kun hänet ja mukana matkassa ollut sponsori, Valion markkinointipäällikkö Marko Kämäräinen, kuljetettiin illalliselle rikkaiden liikemiesten joukkoon. Siellä hänelle esittäytyi nelikymppinen mies, jonka luokse vieraat jatkoivat illalliselta.

Venäläismiljardööri oli nähnyt Kiiran televisiossa EM-kisojen aikana ja ihastunut.

Hän kertoi keksineensä, että voisi kutsua minut Moskovaan sponsorini Valion kautta. Vierailut tv-ohjelmassa ja Marie Claire -lehden kuvauksissa olivat olleet varta vasten järjestettyjä vain sitä varten, että mies saisi tavata minut, Kiira kertoo.

Huvila Ranskassa ja luksusjahti

Yhteydenpito ei jäänyt kyseiseen Moskovaan-reissuun, vaan Kiira kertoo kirjassa tehneensä vuonna 2009 ystäviensä seurassa useamman matkan miehen hulppealle kartanolle Ranskaan. Matkoista ei glamouria puuttunut: autosaattueet olivat lentokentällä vastassa, mies vei vieraita 297-jalkaisella luksusjahdilla paikasta toiseen ja yksityislentokoneet olivat valmiudessa shoppailua unohtamatta.

Saatoin lähteä reissuun Marimekon laukulla ja palata kotiin Birkinin luksuslaukun kanssa.

Lahjat eivät jääneet pelkkään laukkuun, vaan mies muisti Kiiraa myös 300 000 euron arvoisella Audi R8 -urheiluautolla. Mies toimitti auton Kiiralle Tampereelle. Audi oli hetken Kiiran Petra-siskon käytössä, kunnes Korvet päätyivät myymään auton.

Kiira jakaa miljardööristä hyvin yksityiskohtaista tietoa, mutta ei paljasta miehen henkilöllisyyttä.

Kaikesta aisti, että hän oli kokenut paljon ja halusi nauttia elämästä. Tiesin, että kyseessä oli kerran elämässä -tyyppinen vaihe, joten miksi en nauttisi siitä, Kiira perustelee.

Kiiran ja venäläismiljardöörin suhde hiipui vuoden 2009 loppuun mennessä, eikä kaksikko ole ollut sen jälkeen yhteydessä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »