Kiira Korpi ja Arthur-kulta eivät haikaile perheenlisäystä: Vauvakuumeen sijaan hauvakuume – ”Elämässä pitää olla kivaa!”

Uutiset | 06.10.2018 11:55

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi juhlisti syyskuun lopulla 30-vuotissynttäreitään näyttävään tyyliin. Synttäreitä siivitti elämäkertakirjan julkaisujuhlat, jossa kunniavieraina olivat Kiiran sukulaiset ja läheiset.

Kiiralle elämäkertakirja merkitsi yhden elämänvaiheen loppua. Hän paketoi toimittaja Jere Nurmisen kirjoittamassa Kiira - Ehjäksi särkynyt -kirjassa (Otava) upean uransa taitoluistelijana. 

– Ikäkriisiä en ole potenut mutta siirtymävaihekriisiä kyllä. Ammattiuran loputtua on tunne, että mitä nyt, Kiira pohtii.

Siviilielämän puolella Kiira siirtyi uudelle tasolle keväällä, kun hän astui Italiassa avioliiton satamaan puolisonsa Arthur Borgesin kanssa.

New Yorkissa asuva pari ei kiirehdi perheenlisäystä.

– Ei ole vauvakuumetta. Enemmän on ollut koirakuume, mutta ei sillekään ole aikaa, Kiira harmittelee.

Psykologian opinnot

Kiiran elämää rytmittävät lähivuodet psykologian opiskelut New Yorkissa The New School -nimisessä yliopistossa. Arthur puolestaan vastaa pukuliike Tom Fordin mittatilausbisneksestä.

Suhdettaan kyyhkyläiset vaalivat panostamalla perusarkeen.

– Tärkeintä on, että elämässä on kivaa. Kun arki on merkityksellistä, on kiva herätä uuteen päivään ja nauttia joka päivä siitä, mitä tekee, linjaa Arthur.

– Toki elämään kuuluu ylä- ja alamäet, eikä elämä voi olla yhtä ilotulitusta koko ajan. Mutta suhteen peruspilari on nauttia perusarjesta.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!