fbq
Uutiset
28.08.2020 07:56
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Teuvo ja Stephanie erosivat
Kihlaus ohi! Latinokaunotar Stephanie jätti Teuvon: "Välillämme ei ole enää mitään kemiaa!"
Uutiset
28.08.2020 07:56
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Perussuomalainen kohumeppi Teuvo Hakkarainen, 60, yllätti kansan kertomalla helmikuun lopulla kihlautuneensa hondurasilaisen Stephanie Orantesin, 28, kanssa. Pariskunta kertoi tuolloin, ettei kymmenien vuosien ikäero heitä haittaa. 

Stephanie Orantes

Stephanie on näyttävä nainen, joka on poseerannut myös mallikuvissa.

Sen sijaan koronavirus ja sen mukanaan tuomat matkustusrajoitukset laittoivat Teuvon ja Stephanien rakkauden koetukselle. Suhde toimi maaliskuusta lähtien etänä, eivätkä Teuvo ja Stephanie tavanneet toisiaan kuukausiin. 

Lue lisää: Koronamuuri erottaa Teuvo Hakkaraisen Stephanie-rakkaastaan – näin kohupoliitikko aikoo kiertää rajoitteet!

Teuvo kertoi Seiskalle kolme viikkoa sitten ottaneensa etäsuhteen raskaasti. Hän myönsi turruttaneensa ikäväänsä alkoholilla ja että viinan juonti on lähtenyt lapasesta. Hän kuitenkin vakuutti suhteen Stephanieen olevan kunnossa. 

Lue lisää: Teuvo Hakkaraisen Stephanie-rakas puuttui miehen juomiseen: ”Nyt on korkki kiinni!”

Ero jo toukokuussa

Puhelimitse Hondurasista tavoitettu temperamenttinen kaunotar lataa toimittajalle synkän tilannekatsauksen parin suhteen tilasta. 

– Erosimme jo toukokuussa. Meillä oli liian isoja eroavaisuuksia. En tarkoita vain ikäeroamme, vaan myös ajattelumaailmamme ovat erilaiset. Näemme maailman hyvin eri tavoin. Minusta tuntui, ettei Teuvo edes ymmärrä minua ja puhettani, eikä hän siksi olisi tullut koskaan tuntemaan minua hyvin, ex-kihlattu vuodattaa espanjaksi. 

Lue lisää: Kihlaus ohi - hondurasilaiskaunotar Stephanie jätti viinalle person Teuvo Hakkaraisen!

Mitä mieltä olet Teuvon juhlimisesta ja alkoholin käytöstä?

– En tiennyt, että hän on sellainen mies, joka käyttää paljon alkoholia ja juhlii. Hän on poliitikko, mutta käyttäytyy aivan päinvastaisesti kuin poliitikon pitäisi käyttäytyä.

– Ajattelin aluksi, että Teuvo on mielenkiintoinen mies, jolla on oma bisnes. Hän osoittautui aivan erilaiseksi ihmiseksi, eikä minulla ole mitään yhteistä hänen kanssaan. Välillämme ei ole enää mitään kemiaa. Teuvo ei ole se henkilö, jota rakastan.
Teuvo Stephanie

Näin onnelliselta pari näytti vielä noin vuosi sitten. Tällaisia tunnelmia ei enää ole luvassa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »