”Kiertueella tussua tarjolla koko ajan!” Kitarasankari Timo Tolkki myöntää: Ryssin ihmissuhteeni pettämisellä!

Uutiset | 08.06.2020 21:23

Meksikosta uuden rakkauden löytänyt entinen Stratovarius-kitaristi Timo Tolkki, 54, on seurustellut kolmisen kuukautta latinokaunotar Ingridin kanssa. Rakastavaisten suhde on edennyt salamavauhtia, sillä pari on jo hankkinut ensimmäisen yhteisen kodinkin.

Lue lisää: Ällistyttävän halpa vuokra! Hevitähti Timo Tolkki muutti Ingrid-rakkaansa kanssa hienostoalueelle – kuvat Seiskassa!

Timo kertoo ryssineensä kaikki aikaisemmat ihmissuhteensa pettämällä. Kolme kertaa naimisissa ollut kitaristi toivoo pystyvänsä nyt vihdoinkin olemaan uskollinen.

– En halua enää valehdella itselleni, sillä olen tehnyt sitä koko elämäni. Jos rikon sääntöjä, se merkitsee eroa. Kiertue-elämähän sen kuitenkin vasta näyttää, koska siellä on tussua tarjolla koko ajan.

Ingrid ja Timo eivät haaveile yhteisistä lapsista. Molemmilla on jo yksi lapsi edellisistä suhteista.
Ingrid ja Timo eivät haaveile yhteisistä lapsista. Molemmilla on jo yksi lapsi edellisistä suhteista.

 

Lue myös: Mustasukkaisuutta huppelissa! Hevitähti Timo Tolkin ja latinokaunotar Ingridin suhteessa vastoinkäymisiä: ”Itsetunnon kanssa ongelmia!”

Kitarasankari ei kuitenkaan haikaile muiden naisten perään.

– Tämä suhde on itse asiassa elämäni ensimmäinen, jossa saan täyden tyydytyksen myös seksuaalisesti. Tosin paikallisten tapojen mukaan miehen tehtävä on vietellä nainen eikä toisinpäin. Me miehethän taas haluamme, että meidät vietellään!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Timo Tolkin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!