fbq
Uutiset
08.05.2017 10:30
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Timo Korhonen ja All Over Press
Nicklas Bäckström huvila Inkoo
Kiekkotähti Niklas Bäckströmin hulppea merenrantahuvila valmistuu vauhdilla – kuvat! Uima-allas ja poreamme terassilla
Uutiset
08.05.2017 10:30
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Timo Korhonen ja All Over Press

Päättyneellä kaudella Helsingin IFK:n maalia jääkiekkoliigassa tilkinnyt Niklas Bäckström, 39, pääsee lataamaan akkujaan Inkoon idyllisissä merimaisemissa. 

Hankittuaan 4,1 hehtaarin alueelle levittäytyvän Tikkurilan työntekijöiden entisen virkistyspaikan omistukseensa Niklas ei jäänyt aikailemaan, vaan hän ryhtyi tuumasta toimeen purku- ja rakennustöiden suhteen.

Niklas pulitti tontista 950 000 euroa. Veteraanimaalivahti osti tilan vuoden 2015 marraskuussa venäläiseltä liikemieheltä, jonka hallinnassa alueen rakennukset olivat päässeet hieman ränsistymään.

Niklas Bäckström huvila Inkoossa rannalla
Rakennustyöt Niklas Bäckströmin tontilla ovat jo pitkällä, mutta alueen maisemoinnissa ja siistimisessä riittää vielä tekemistä.

Kokonaisala 430 neliötä

Parhaat päivänsä nähneet rakennukset ovat saaneet tehdä tilaa modernille hirsihuvilalle, joka on noussut kallioiselle tontille alkuvuoden aikana. Kaksikerroksisessa lukaalissa on huoneistoalaa 307 neliötä. Kokonaisala terasseineen päivineen nousee 430 neliöön. 

Huvilan ensimmäisessä kerroksessa ovat ruokailu- ja saunatilojen lisäksi takka-, viini- ja makuuhuoneet. Loput kolme makuuhuonetta löytyvät toisesta kerroksesta, jonka yhteyteen tulee näköalaterassi.

Terassille luksusta tuovat uima-allas ja poreamme sekä katettu ulkokeittiö, johon suojaa antavat liukuparvekelasit. 

Nicklas Bäckström mökki Inkoo ranta
Nicklaksen huvila sijaitsee Inkoossa  Dövikenin suojaisan merenlahden rannalla, josta avautuu upea merinäköala.

Rantaan höyrysauna

Varsinaisen huvilan edustalle on rakentunut erillinen 46,5-neliöinen saunarakennus, josta konkarimaalivahti voi löylyjen jälkeen pulahtaa Dövikenin lahteen. Saunaosastolla on kylpytiloja kaksin kappalein, normaali- ja höyrysauna. 

NHL-uransa päättymisen jälkeen Niklaksen ja hänen perheensä tukikohtana on toiminut hulppea runsaan 200 neliön omakotitalo Espoon Westendissä, josta kertyy matkaa mökille vain noin 50 kilometriä. Matka taittuu vajaassa tunnissa.

Lue lisää Bäckströmin hulppeasta huvilasta ja siitä, kenen julkkiksen kohutalo naapurissa sijaitsee, Seiskan numerosta 19/2017!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »