Ken on heistä kaikkein timmein: kuumat julkkisbeibet vastakkain fitness-kisassa!

Uutiset | 11.03.2015 13:29

Helsingin Kulttuuritalolla nähdään huhtikuussa kuumaakin kuumempi bikinitaistelu.

IFBB:n järjestämässä Fitness Classic -tapahtumassa samassa kisassa mittelöivät nimittäin Sofia Ruusila-Nousiainen, Elina Tervo ja Nora Vuorio. Kaikki kolme jukkiskaunotarta kilpailee bikini fitnessin alle 168-senttisten sarjassa.

 

Ken on heistä kaikkein timmein?

Sofian, Elinan ja Noran kanssa samassa bikini fitness -sarjassa kilpailee peräti 26 kilpailijaa, joten tie voittoon ei ole läpihuutojuttu yhdellekään.

Sofia on julkaissut SeiskaLive-blogissaan upeita treenikuvia, jotka paljastavat hänen olevan kovassa iskussa.

 

Sofia Ruusila-Nousiainen

 

Martina ja hengenpelastajat -sarjan ensimmäisen tuotantokauden voittaja Nora Vuorio on personal trainer ja kilpaillut ensimmäisen kerran bikini fitnessin SM-kisoissa jo vuonna 2011. Nora nykyään myös kouluttaa bikini fitness -kilpailijoita.

 

Nora Vuorio

 

Elina Tervo voitti vuonna 2011 Miss Helsinki -kisan. Hän kilpaili ensimmäisen kerran bikini fitness -kisoissa vuonna 2010. Elina nähtiin myös Martina ja hengenpelastajat -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella.

 

Elina Tervo

Fitness Classic järjestetään 18.-19. huhtikuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

 

Mikä bikini fitness?

Bikini fitness -kilpailu on tarkoitettu itseään kunnossa pitäville naisille, joilla on terveelliset elämäntavat. Kilpailijoilla ei saa olla suuret lihakset eikä lihaserottuvuutta. Kehon pitää olla urheilullisen ja terveen näköinen. Ylä- ja alakehon pitää olla oikeassa suhteessa toisiinsa nähden ja arvostelussa otetaan huomioon myös kasvot ja hiukset.

Lisää lajista ja sen säännöistä löydät IFBB:n sivuilta.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!