Katso kuva!
Antti Tuisku

Keikkatauolle jäävä Antti Tuisku yllättää uudella hiustyylillään – otti mallia Sannista! "Jos tämä piristäis mun alakuloa"

Uutiset | 07.05.2018 20:16

Idols-ohjelmasta pinnalle noussut ja viime tuotantokaudella ohjelmaa tuomaroinut laulaja Antti Tuisku heitti viime viikonloppuna kaksi loppuunmyytyä keikkaa Hartwall-areenalla. Tulevana kesänä ainoastaan Provinssirockissa esiintyvä Antti yllätti "Mun on pakko twerkkaa" -kiertueen päätöskonsertin jälkeen faninsa uudella hiustyylillä, johon oli ottanut selvästi mallia kollegaltaan Sannilta.

Antti on Sannin tavoin värjännyt hiuksensa punaisiksi.

- Jos tämä piristäis mun alakuloa, Antti Tuisku kirjoitti Instagramin Stories-osiossa julkaiseman kuvan yhteyteen.

Antti Tuisku

Rovaniemeltä kotoisin oleva Antti on kertonut jäävänsä Provinssirockin keikan jälkeen määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle. Apu-lehden mukaan Antti aikoo aloittaa hyvinvointivalmentajan opinnot. Laulaja ei kuitenkaan halunnut kertoa asiasta lehdessä sen enempää.

− Moni artistihan puhuu tauolle jäämisestä ja ilmoittaa muutaman kuukauden kuluttua uudesta kiertueesta. Itselläni mitään tällaista ei ole näköpiirissä. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, Antti kertoi lehdelle viime joulukuussa.

LUE MYÖS: Antti Tuiskun yllätys julki Avussa: irrottautuu musiikista - opiskelee yllättävän ammatin!

Antista tuli järjetön rahantekokone

Seiska uutisoi helmikuussa, että Antista on tullut viime vuosien menestyksensä myötä järjetön rahantekokone. Hänen firmansa Pe-To Entertainment Oy nakutti toissa vuonna jopa 611 000 euron voiton lähes miljoonan euron liikevaihdolla.

Viime tilikausi on hillitön, kun sitä vertaa Antin putiikin aiempiin vuosiin. Tulos on käytännössä nelinkertaistunut edelliseltä vuodelta, jolloin se oli 180 000 euroa. Antilla oli myös voitonjakokelpoisia varoja 765 000, joista pop-ikoni on pannut suurimman osan poikimaan sijoituksina.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!