Uutiset

Kehonrakennusmestari Boogie Mustosen munuaisleikkaukselle karmea käänne: Virtsantulo loppui tulehduksen takia!

11.07.2020 20:04

Seitsenkertaiselle kehonrakennuksen suomenmestarille Jari "Boogie" Mustoselle, 56, tehtiin toinen munuaisensiirto viime viikon tiistaina Meilahdessa.

– Kyllä nyt saa etsiä onnellisempaa miestä. Suolisto toimii, ja miehuuskin on voimissaan, Boogie riemuitsi Seiskalle leikkauksen jälkeen.

Hän sai jo toisen elinluovutusmunuaisen. Boogien omat munuaiset tuhoutuivat dopingin ja rankkojen kisadieettien vuoksi.

Aktiiviuransa aikana Boogie voitti IFBB:n kilpailuissa seitsemän suomenmestaruutta ja WPF-liiton puolelle kaksi EM-kultaa ja kaksi MM-hopeaa.
Aktiiviuransa aikana Boogie voitti IFBB:n kilpailuissa seitsemän suomenmestaruutta ja WPF-liiton puolelle kaksi EM-kultaa ja kaksi MM-hopeaa.

"Mersuun Fiatin moottori"

Ensimmäinen munuaisoperaatio oli vuonna 2012. Siirtomunuainen jaksoi toimia kolme vuotta.

Leikkauksen jälkeen Boogie sattui vahingossa kuulemaan, että oli saanut pienen tytön munuaisen. Joku henkilökunnasta kuvaili, että aivan kuin "Mersuun olisi asennettu Fiatin moottori".

– Kyllä se pikkuinenkin munuainen kohensi vointiani oman aikansa huomattavasti, mutta kun se sanoi sopimuksen irti, tuli kyllä tukalat oltavat.

Ikävä takaisku!

Boogie ehti jo iloita uuden munuaisensa toimivuudesta, sillä leikkauksen jälkeinen toipuminen näytti edistyvän hyvin.

Tervehdys täältä sängyn pohjalta! Tuli mutkia matkaan rajulla kädellä! Munuainen tulehtui ja pissan tulo loppui. Nyt täällä ollaan kipeänä tiedä miten kauan. Lääkitys pelaa ja pää saa olla sekaisin oikein lääkärin luvalla. Sanon teille ystävät, että nauttikaa elämästä kun vielä pystytte. Munuaisaltaassa on nyt letku kuivattamassa tulehtunutta nestettä pois, Boogien kirjoitti ystävilleen somepäivityksessään seuraavalla viikolla leikkauksen jälkeen.

Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:Timo Korhonen ja Jari Mustosen albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!