Uutiset

Käyttänyt ennenkin? Kokaiinista kärähtänyt Samu Haber vakuuttelee Seiskalle: ”Elämäni on ihan hallussa!”

15.02.2020 06:34

Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haberille, 43, luettiin syytteet huumausainerikoksesta Helsingin käräjäoikeudessa 30. tammikuuta. Tasan viikko myöhemmin Samu asteli salamavalojen räiskeeseen Linnanmäen Peacock-teatterissa Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin perustuvaan Maailma on tehty meitä varten -musikaalin kutsuvierasensi-illassa.

Suoraselkäisenä median mikrofonimeren edessä esiintynyt Samu ei lähtenyt lässyttämään asioita parhain päin, vaan myönsi rehdisti virheensä.

– Elämään kuuluu kaikenlaiset kompastelut, välillä vähän isommatkin. Ihan helvetisti tietysti hävettää. Se oli tosi urpoa käytöstä, hän huokaa heinäkuun tapahtumiin viitaten.

– Toisaalta itselleen täytyy olla armollinenkin. Pidin aikani päätä suihkukaakelia vasten. Silloin otti päähän kuin pientä oravaa.

Käyttänyt ennenkin?

Samu ei myöskään kieltänyt kokaiinikokeilunsa olleen ainutkertainen.

– En ole koskaan väittänyt niin. Eihän sellaisesta kyllä mielellään puhuisi. Olen ollut viihdealalla 20 vuotta, eikä samaa ole tapahtunut viime kesän jälkeen.

– Olen aika varma, että kun jatkossa tulee houkutuksia, minulla on tämän myötä voimia ja viisautta välttää typeryydet. Ei muuta kuin rukouksia universumille siitä! Elämäni on ihan hallussa, rokkari vakuuttaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!