Katri Sorsa ja Sasu

Katri Sorsa kertoo totuuden kotiäitiydestä: Pikku Kakkonen päälle ja pikapano pöntön päällä!

26.06.2017 18:00

Tosi -tv- tähti Katri Haapanen (o. s. Sorsa) tunnetaan suorista teksteistä blogissaan. Tällä kertaa hän avautuu kotiäitiydestä ja näyttää närhen munat niille, jotka kuvittelevat, että kotiäitiys ei olisi työtä. 

- Rohkenen olla eri mieltä asiasta. Olen aloittanut työelämän, kun olin noin 15.v tyttö. Siihen työelämään on mahtunut todella monta erilaista vaihetta ja työtehtävää, siivoojasta sinne esimiestehtäviin saakka. Rankin ja palkitsevin työni on ollut kotiäitiys. Lapsen kasvattamisen myötä olen oppinut myös tuntemaan itseni paremmin. Osaan säädellä omia tunteitani ja osaan tehdä miljoonaa asiaa yhtä aikaa. Kotiäidithän eivät vain "hengaile" lastensa kanssa ja lue uusimpia muotilehtiä. Tämä harhaluulo on todella monella ihmisellä, kenellä ei ole lapsia, Katri kirjoittaa

Blogikirjoituksessa Katri luettelee  myös tarkan päivärytmin, johon kuuluu ulkoilujen ja leikkimisten lisäksi myös tavallisesta poikkeavaa. Nimittäin hänen ja miehensä Sasun seksi-aktista. 

- Kello tuleekin jo viisi. Alkaa PIKKU KAKKONEN. Tässä kohtaa mieheni alkaa haaveilemaan, että pääsisi pillun päälle pikaisesti vessassa. Pojalle tuodaan sohvalle ruoka ja..

"Äiti ja isi käy nopeasti pesulla." Pyllistys pöntölle. "Sasu ole nopea!" Samalla, kun mieheni rynkyttää menemään niin vahdin tilannetta vessan puolelta peilin kautta olohuoneeseen. Done!

Nukkuvat Sasun kanssa erillään

Katrin ja Sasun perhe-arki poikkeaa myös monista muista siinä tavoin, että pariskunta ei nuku samassa huoneessa. 

Pikkulapsiaikana olen tiedostanut pikapanon merkityksen ja myös sen tärkeyden!
Sasun kanssa syömme vielä iltapalaa ja katsomme sarjoja. Sitten Sasu menee omaan huoneeseensa nukkumaan ja minä poikamme viereen. Emme voi nukkua samassa huoneessa, koska Sasu on todella herkkäuninen ja saattaa herätä yöllä poikamme ääniin. 

Tämä on meidän elämän arki kaava. Monesti rikomme kaavaa menemällä puistoon, uimahalliin, sisäleikkipuistoon tai mummolaan. Olemme monella tavalla siunattuja, koska meillä on mahdollista tarjota lapsellemme paljon virikkeitä myös maksullisten palvelujen kautta. Käymme paljon pojan kanssa eri paikoissa ja nautimme elämästämme. 

Lue koko teksti blogista

Teksti: seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!