Katiska-vyyhdin päätekijä Niko Ranta-aho tulevasta tuomiostaan: Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön

Uutiset | 29.12.2020 06:44

Suomen suurimpiin kuuluvan huumejutun eli niin sanotun Katiska-vyyhdin päätekijä Niko Ranta-aho, 33, on ollut jo kuukausia Espanjan auringon alla. Hän asuu Marbellassa eli samassa kaupungissa, mistä hän pyöritti massiivista huumeliigaa.

Lue myös: Espanjaan palannut Niko Ranta-aho jätti vanhan harrastuksensa: Seitsemän viikkoa sitten viimeksi!

Liikemies kertoi Seiskalle, ettei hän ole palannut vanhaan lempiharrastuksensa eli kansainväliseen huumebisnekseen.

– Meillä on käynnistynyt iso projekti. Rakennutamme 25 huvilan kattavan kompleksin Marbellaan. Alueella on ympärivuorokautinen vartiointi, hyväntuulinen Niko nauraa Seiskalle.

– Toimin projektinjohtajana. Olen vastannut ideoinnista ja projektin edistämisestä jo kolme vuotta. Pikkuhiljaa homma näyttää etenevän.

Niko ei ole tinkinyt elämänlaadustaan. Hän asuu rikkaiden suosimassa Marbellan kaupungissa Espanjan Aurinkorannikolla.
Niko ei ole tinkinyt elämänlaadustaan. Hän asuu rikkaiden suosimassa Marbellan kaupungissa Espanjan Aurinkorannikolla.

Lue myös: Liikunnasta innostunut Niko Ranta-aho kiistää väitteen liikakiloista: Näytin narkkarilta, kun pääsin tutkintavankeudesta!

Käräjäoikeus on luvannut antaa tuomionsa Katiska-vyyhdissä vuoden alussa, ja Niko saanee noin 10 vuoden ehdottoman tuomion. Ensikertalaisena hän istuu sitä puolet. Kohuliikemies sanoo, ettei asiaa juurikaan ajattele.

– Ei se oikein mitään ajatuksia herätä. Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Teen nyt paljon töitä, että saan kaikki lailliset liiketoimet kuntoon, jotta voin niitä sitten tuomion aikana myös hoidella.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Nikon albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!