Kasvokuvat vihdoin julki! Tältä näyttää Li Anderssonin ex-jääkiekkoilijarakas - halusi antaa kaukalossa taiteellisen vaikutelman!

Uutiset | 13.06.2019 18:01

Opetusministeri Li Andersson (vas.), 32, virallisti parisuhteensa ex-liigatason jääkiekkoilija Juha Pursiaiseen, 37, tällä viikolla, kun Li lisäsi parisuhdestatuksen valtioneuvoston sivuille. 

Lue lisää: Li Andersson ja Juha-rakas piilottelivat pitkään julkisuudelta - nyt suhde mainitaan valtioneuvoston sivuilla

Li on hyvin vähäsanainen yksityiselämästään. Hän raotti kuitenkin elämäänsä toukokuussa Me Naiset -lehdessä kertomalla miehestään ja perhesuunnitelmistaan. 

- Äiti on sanonut julkisesti haaveilevansa lapsenlapsesta. Onhan se ymmärrettävää. En valitettavasti voi perustaa perhettä äitini toiveiden täyttämiseksi. Kyllä minä haluan joskus lapsia, mutta nyt prioriteettini on ollut eduskuntavaalien voittaminen. Olen varmaan sellainen tyypillinen kolmekymppinen joka ajattelee, että lapsia tulee sitten kun on sopivampi aika, vaikka tuleeko se nyt oikeasti koskaan, kertoi tuolloin lehdelle. 

Paparazzi iski! 

Seiska kuvasi pariskunnan toukokuun lopulla Helsingin Rautatieasemalla. Siellä selvisi, että Lin uusi rakas on varsin määräitetoisen oloinen kaveri. 

Kireään aluspaitaan, henkseleihin ja pitkävartisiin maihareihin sonnustautunut mies kulki ryhdikkäästi nutturapäisen Lin rinnalla.

Lue lisää: Salakuvat Li Anderssonin uudesta rakkaasta: pinkoivat yhdessä paparazzia pakoon – katso!

Pursiainen

Taiteellinen pelaaja 

Juha lopetti jääkiekkouransa vuonna 2004, ollessaan 22-vuotias. Hän pelasi SaiPan riveissä viidellä kaudella 171:ssä ottelussa. Uran suurimmaksi saavutukseksi jäi A-nuorten Suomen mestaruus kaudella 2001-2002. 

Jatkoaika.com -sivuston mukaan Juha oli hieman taiteellisen vaikutelman itsestään antava jääkiekonpelaaja, joka omasi valtavan potentiaalin ja oli parhaimillaan hyödyllinen pelaaja joukkuelleen jokaisella osa-alueella. 

Juha on suorittanut siviilipalveluksen. 

Juha Pursiainen

Li Anderson

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!