Uutiset

Karmeasta prätkäkolarista toipuva Arttu Harkki: Viihdyn nyt koti-isänä!

06.06.2017 09:03

Seiska kertoi reilu vuosi sitten radiojuontaja Arttu Harkin, 51, karmeasta kurimuksesta. Se alkoi helmikuussa 2016 MP-messujen yhteydessä sattuneesta moottoripyöräonnettomuudesta, joka tuhosi Artun sääriluun pieniksi pirstaleiksi.

Sen jälkeen pikavauhtia Töölön sairaalaan kiidätetty Arttu joutui odottelemaan tuskissaan leikkausta usean päivän ajan. Ja jottei vielä siinä olisi ollut yhdelle miehelle tarpeeksi, Artun keuhkoihin tuli viisi tuntia kestäneessä leikkauksessa veritulppa.

Kuolema oli tuolloin lähellä, mutta tänään Seiskan toimittajaa kättelee suhteellisen hyvinvoiva mies.

- Olen saanut itseäni kohtuuhyvin kuntoon. Jaksan jo pelata täyden golf-kierroksen, Arttu iloitsi hiljattain Ikaalisissa, missä hän tuomaroi Iskelmäparatiisi-laulukilpailua.

Arttu Harkki joutui onnettomuuden jälkeen hetkeksi pyörätuoliin.

Jatkoleikkaus siirtyi

Vaikkei Arttu tarvitse enää keppejä ja toipuminen on edennyt muutoinkin hyvin, jalka ei ole vieläkään täysin kunnossa. Pois on jäänyt monta rakasta harrastusta, kuten esimerkiksi lumilautailu ja jenkkifutis.

- Autonkin jouduin vaihtamaan automaattivaihteiseen, kun en enää pysty painamaan kytkintä, hän hymähtää.

- Olen myös joutunut muuttamaan työnkuvaani, kun en enää taivu ihan kaikkeen.

Helpotusta saattaisi tuoda jalan jatkoleikkaus, jota Arttu on odottanut kuin kuuta nousevaa mutta joka siirtyikin syksyyn. Syy leikkauksen siirtymiselle oli sentään onnellinen: Arttu ja hänen puolisonsa Inka Lehtiluoto saivat huhtikuun alussa ensimmäisen yhteisen lapsensa.

- Poika tuli! Nimibileitä emme ole vielä pitäneet, mutta Herra A:ksi häntä kutsutaan, Arttu nauraa.

Arttu Harkki.

Paripäiväistä työviikkoa

Perhe asustaa paritalossa Vuosaaren Länsiniemen rannassa. Talokaupat onnistuivat, kun Arttu pisti Vartiokylän omakotitalonsa ja Inka Lauttasaaren kaksionsa lihoiksi.

- Ensimmäisen kerran elämässäni ostin naisen kanssa yhteisen asunnon, Arttu myhäilee.

- Se mikä sen tekee tosi mageeksi, niin siinä on tosi iso kattoterassi. Se on ihan killeri! Nyt kun kesä alkoi, emme enää ole sisällä ollenkaan.

Vauvan kanssa kotona viihtyvä Arttu kertoo tekevänsä paripäiväistä työviikkoa.

- Laitoin Kelalle anomuksen, että tekisin osittaista vanhempainvapaata. Yrittäjälle on taloudellisesti aikamoinen paukku olla käytännössä katsoen kokonainen vuosi pois työelämästä.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!