Hyppää pääsisältöön
Suvi Pitkänen

Käräjillä taisteleva Suvi Pitkänen avautuu saamastaan palautevyörystä: "Lapsille opetetaan ettei saa kiusata toista. Onko asia sitten eri kun kasvaa aikuiseksi?"

Kohukaunotar Suvi Pitkänen on viime päivinä ollut paljon otsikoissa, sillä hänen kauneusalan yritystään SB Beauty & Productions Oy:tä haetaan konkurssiin.

Espoon käräjäoikeuteen tuli lokakuun alussa vireille konkurssihakemus, jossa verohallinto vaatii Suvin yritystä konkurssiin yli 25 000 euron saatavien takia, koska Suvi ei ollut reagoinut aiemmin kesällä lähetettyyn maksukehotukseen. Summa koostuu pääasiassa arvonlisäveroista.

LUE LISÄÄ: POVIPOMMI SUVI PITKÄNEN JÄTTI ARVONLISÄVEROT MAKSAMATTA – KAUNEUSYRITYSTÄ HAETAAN KONKURSSIIN!

Suvi syyttää veroveloista yrityksensä entistä kirjanpitotoimistoa.

- Olen haastamassa entistä kirjanpitotoimistoa oikeuteen, hän totesi viime viikolla Seiskan haastattelussa. 

LUE LISÄÄ: SUVI PITKÄNEN TAISTELEE KÄRÄJILLÄ: RAHAA ON MENNYT TODELLA PALJON – TÄSTÄ ON KYSE!

Ilkeitä kommentteja

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina (25.10.), että käräjäoikeus päätti lykätä konkurssihakemuksen käsittelyä marraskuun 12. päivälle Suvin toimittamien selvityksien johdosta. Suvi oli pyytänyt lykkäystä vuoden loppuun.

Torstai-iltana Suvi kommentoi jutun saamaa kommenttivyöryä Instagram-profiilissaan.

Aiheesta nettikiusaaminen. @sarasieppi kirjoittikin aiheesta naulan kantaan. Mielestäni myös on erittäin hälyttävää että kaikkein törkeimmät ja loukkaavimmat kommentit tulevat AIKUISILTA.  Eihän tämä uusi juttu ole mutta kyllä vähän järkytyn aina kun katson miten aikuiset purkaa omaa pahaa oloaan noin, hän toteaa tekemässään postauksessa.

Aiemmin Suvi julkaisi Instagramin Stories -osiossa kuvakaappauksia kommenteista, jotka olivat kertyneet Ilta-Sanomien Facebookissa julkaistun jutun alle. Kommenteissa haukutaan lähinnä hänen ulkonäköään. Merkille pantavaa on se, että ihmiset julkaisevat kommentit omilla nimillään.

161 kommenttia ja ehkä 10 positiivista. Mitä se kertoo meistä? Mitä meidän lapset oppii jos me näytetään tollasta esimerkkiä? Ja sitten ihmetellään koulukiusaamista..Mistä lienee oppineet.. Jos tuo käyttäytyminen kuvastaa meitä,ei ihme että tässä maassa on vaikea tehdä enemmän onnistumisia. 
Mitä mieltä olette? Lapsille opetetaan ettei saa kiusata toista. Onko asia sitten eri kun kasvaa aikuiseksi?

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!