Muotipoliisi

Kappas, Susanna Penttilän "ranskalaista muotia" myyvän Férrer-liikkeen mekko löytyy 50 euroa halvemmalla kiinalaisesta verkkokaupasta - kuvakin kopioitu!

Uutiset | 28.02.2018 11:45

Helsingin hienostoalueella sijaitseva Susanna Penttilän, 44, vaateliike Férrer kuvailee Facebook-sivullaan myyvänsä ranskalaista ja italialaista naisten muotia. Seiskan tarkkasilmäinen Muotipoliisi huomasi Férrer-liikkeessä myytävien mekkojen olevan myynnissä myös muualla - nimittäin Kiinassa!

Lue myös: NEWS MAANANTAI - MUOTISKANDAALI PAISUU: SEISKA RATSASI SUSANNA PENTTILÄN LIIKKEEN!

Férrer julkaisi Instagram-sivullaan helmikuun puolessa välissä kuvan, jossa mainostetaan pronssikultaista avointa mekkoa hintaan 69 euroa.

 

#gold ??? #69e #ferrer

Henkilön FERRER (@ferrerfashion) jakama julkaisu

Tismalleen sama mekko löytyy kiinalaiselta Aliexpress-sivustolta, jossa myydään niin vaatteita kuin puhelimiakin pilkkahintaan.

Hintaa mekolla on sivustolla hieman yli 16 euroa, ja siihen sisältyy myös postikulut. Myynti-ilmoituksesta löytyy jopa tismalleen sama kuva, jonka Férrer-liike on postannut omalle Instagram-tililleen - toki hieman käsiteltynä. 

Aliexpress

 

Susanna on myynyt halpisvaatteita jo vuosia

Susanna joutui kaksi vuotta sitten kohun keskelle, kun Boutique Kaarina.K. -liikkeen sisäänostaja Klara Kivilahti syytti Férrer-liikettä väärennettyjen merkkituotteiden myymisestä. Klara oli huomannut Susannan liikkeen ikkunassa topin, jossa roikkuu Herve Legerin hintalappu. Klara oli soittanut merkin johtajalle, ja oli selvinnyt, että kyseinen toppi ei ole Herve Legerin. Merkin sivuston mukaan toppien hinnat liikkuvat 700 eurosta 1 200 euroon.

Seiska ratsasi syytösten jälkeen Susannan liikkeen ja pisti yrittäjän vastaamaan syytöksiin. 

Katso video: FEIKKIKOHUSSA RYVETTYNYT SUSANNA PENTTILÄ VASTAA SYYTÖKSIIN!

- Meille tuli liikkeeseen yksi toppi, jossa oli Herve Legerin hintalappu. Olen ollut tänään yhteydessä topin valmistajaan ja odotan heilta pikaista vastausta, koska minä en myy kyseistä merkkiä, Suski kertoi Seiskalle. 

"En ole ikinä myynyt mitään feikkiä"

Susanna oli saanut puhelun tapaukseen liittyen ollessaan matkalla Pariisissa. Yrittäjäkaunotar olikin sanojensa mukaan miettinyt, olivatko hänen "omat vaatteensa joutuneet näyteikkunaan". Susanna nähdään nimittäin usein aito merkkilaukku kainalossaan.

- En ole ikinä myynyt mitään feikkiä täällä. Mikään ei ole ikinä ollut minkään merkin feikkituote. Kun laitatte Googleen, niin löytyy paljon nettisivuja, missä myydään näitä tuotteita, Suski selitti. 

Lue myös: SUSANNA PENTTILÄN JUMALAINEN TIIMALASIVARTALO LOKSAUTTAA LEUAT: EPÄTODELLISEN KAPEA VYÖTÄRÖ JA JÄTTIRINNAT – KATSO!

Seiskan tietojen mukaan Suski ostaa vaatteensa ulkomailta tukuista, joten joukossa on varmasti jos jonkinmoista tusinatuotetta, joista myyjällä on tietysti oikeus pyytää millaisen summan hän haluaa.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus, Aliexpress, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!