Henna Kalinainen

Kantakapakassaan sekoilleen Henna Kalinaisen baariepisodissa yllätyskäänne: ”Minä toimin tilanteessa väärin ja typerästi!”

20.05.2019 11:41

Big Brother -ohjelmasta julkisuuteen noussut Henna Kalinainen aiheutti hämminkiä kantakapakassaan Pub Huvipurressa Helsingin Punavuoressa reilu kuukausi sitten.

Henna oli päivän aikana nauttinut useita huurteisia, jotka hänen oli tarkoitus maksaa loppuillasta. Kun laskun aika koitti, Henna ei halunnutkaan maksaa ostoksiaan.

Lue lisää: Porttikielto kantakapakkaan! Henna Kalinainen jätti oluet maksamatta!

Henna sai illan jälkeen porttikiellon baariin.

Kotiin päästyään hän päätti vielä peukaloida ravintolan virallisia Facebook-sivuja, joihin hänellä oli pääsy yhtenä ylläpitäjistä. Henna päätyi lopulta jopa tuhoamaan ravintolan Facebook-sivun.

Lue lisää: Oluet maksamatta jättänyt Henna Kalinainen jatkoi sekoiluaan – tuhosi ravintolan Facebook-sivut!

Pahoitteli käytöstä

Nyt asiaan on tullut uusi käänne, sillä viime viikolla 30 vuotta täyttäneen Hennan porttikielto on peruttu. Henna myönsi mokanneensa aikaisemmin ja pahoitteli käytöstään Facebook-päivityksessään.

- Haluan kirjoittaa vielä tänne facebookiin julkisen anteeksipyynnön Pub Huvipurren omistajalle ja paikalla olleelle henkilökunnalle. Minä toimin tilanteessa väärin ja typerästi alkoholin vaikutuksen alaisena, enkä olisi saanut toimia niinkuin toimin. Olen käynyt pyytämässä anteeksi ja sopimassa asian. Paikka on mukava ja viihtyisä ravintola Punavuoressa, missä asun, Henna kirjoittaa.

Lue myös: Alastonkuvia, ulosottoja, ehdollista vankeutta, Big Brother -häät… Näistä kohuista 30 vuotta täyttävä Henna Kalinainen muistetaan - katso!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!