fbq
Uutiset
18.05.2016 19:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Panu Hörkkö
Kansanedustaja Tom Packalén oli kohupoliisin alainen: Tätä mieltä olen Aarniosta!
Kansanedustaja Tom Packalén oli kohupoliisin alainen: Tätä mieltä olen Aarniosta!
Uutiset
18.05.2016 19:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Panu Hörkkö

Perussuomalaisten Tom Packalén työskenteli pitkään poliisina ennen kansanedustajan uraansa. Sen takia hän on seurannut Helsingin huumepoliisin loatun ex-pomon Jari Aarnion oikeudenkäyntiä mielenkiinnolla. Tom työskenteli aikoinaan myös huumepoliisin kenttävalvonnassa.

– Tunnen Aarnion ihan hyvin ja olen joskus ollut jopa hänen alaisensa. Oikeudenkäyntiä olen seurannut ja sanotaan niin, että olen ehkä vähän skeptinen noista huumausaineasioista. Aarnion pihalta löydetyt rahakätköt ja muut vastaavat yksityiskohdat ovat epämääräisä, enkä sulje pois sitä, että rikos olisi tapahtunut, mutta olen kuitenkin skeptinen siitä, onko se rikos törkeä huumausainerikos, Tom arvioi Seiskalle median ja kansanedustajien pokeriturnauksessa.

Väärässä roolissa?

Tomin arvio Aarnion taidoista huumepoliisina on hyvin samankaltainen kuin useiden muidenkin Aarnion kanssa työskennelleiden.

– Hän on ollut todella taitava ja osaava tutkinnanjohtaja, mutta sitä en tiedä, vastasiko rooli yksikönpäällikkönä, ihan hänen ydinosaamisaluettaan. Minusta hänelle olisi vain kannattanut maksaa enemmän palkkaa tutkinnanjohtajana, eikä tehdä hänestä yksikönpäällikköä, Tom totesi.