fbq
Uutiset
26.04.2017 09:15
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Kalle Lamberg
Kalle Lamberg paljastaa: Tuon "Jaajo Linnonmaan" teatterin lavalle!
Uutiset
26.04.2017 09:15
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Linnateatterin johtaja Kalle Lamberg valmistelee täyttä häkää ensi kesänä Linnateatterissa ensi-iltaan tulevaa Haluatko mökkiläiseksi? -näytelmää. Kalle paljasti Seiskalle Jussi-gaalassa, että yksi näytelmän hahmoista on Aamulypsynkin juontajana tunnettu Jaajo Linnonmaa. Jaajoa näytelmässä näyttelee Arttu Kapulainen.

- Kun teatteria lähdetään tekemään, pitää katsoa, mitkä aiheet ovat pinnalla. Suomalaiset ovat kovia mökkeilemään ja katsojalukujen perusteella Jaajon luotsaama Haluatko miljonääriksi? -tv-sarja kerää yleisöä ruutujen ääreen, Kalle kertoi Seiskalle Pää edellä -sarjan pressitilaisuudessa.

Linnanteatterin johtaminen on Kallelle päivätyö.

- Vastuullani on kaikki, mikä teatteriin liittyy. Pystyn hoitamaan asioita myös puhelimitse ja tietokoneella. Yritän olla paikan päällä mahdollisimman usein.

Salaperäinen rooli

Tällä hetkellä Kalle valmistautuu peräti kahden eri tv-sarjan kuvauksiin sekä aloittaa keskiviikkona jääkiekon maailmanmestaruudesta kertovan 95-elokuvan kuvaukset.

- En voi paljastaa, saanko luistimet elokuvassa jalkaan. En saa kertoa siitä juurikaan mitään.

Vapaa-ajalla Kalle remontoi omakotitaloa Maria-kihlattunsa kanssa.

- Se on nyt aika lailla valmis! Siinä on oma pihamaa, joten siinäkin riittää hommaa. En tiedä, tykkäänkö kesästä pihahommien takia. Luulen, että kihlattu kunnostaa pihaamme.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »