Uutiset

Kaksi avioeroa! Säveltäjä Tuomas Kantelisesta eronneella näyttelijä Tiina Lymillä vaikeuksia saada parisuhteet kestämään!

11.11.2019 07:49

Seiska paljasti viime viikolla, että näyttelijä Tiina Lymin, 48, huippusäveltäjä Tuomas Kantelisen, 50, rakkauteen on tullut ryppyjä.

Seiskan haastattelemien lähipiiriläisten mukaan Tiinan ja Tuomaksen tilanne on ajautunut jo niin pitkälle, ettei pari asu enää yhdessä.

– Kolmiodraamasta alkanut suhde on päättynyt eroon. Tuomas on muuttanut pois Tiinan asunnosta. Ero sujui varsin riitaisissa merkeissä, Seiskalle kerrotaan.

Tuomas ja Tiina esiintyivät yhdessä ensimmäistä kertaa julkisesti viime vuonna Mielensäpahoittaja-elokuvan ensi-illassa.
Tuomas ja Tiina esiintyivät yhdessä ensimmäistä kertaa julkisesti viime vuonna Mielensäpahoittaja-elokuvan ensi-illassa.

 

Lue myös: Riitaisa ero! Tiina Lymin säveltäjärakas Tuomas Kantelinen muutti pois näyttelijän asunnosta!

Lukuisia eroja

Tiinalla on selvästi suuria vaikeuksia saada parisuhteitaan kestämään. Hän on käynyt lukuisten seurustelusuhteiden ohella läpi kaksi avioeroa.

Tiina erosi ensimmäisestä aviomiehestään, näyttelijä Eero Ahosta vuonna 2006. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Tämän jälkeen Tiina ryhtyi seurustelemaan TTK-tanssinopettaja Aleksi Seppäsen kanssa. Melkein kymmenen vuotta sitten päättyneestä suhteesta syntyi yksi lapsi.

Vuonna 2012 Tiina avioitui miehen kanssa, joka ei ole julkisuudesta tuttu. Pari kiikutti vuonna 2017 avioeropaperit Helsingin käräjäoikeuteen.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!