fbq
Uutiset
25.04.2017 11:48
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Kaisa Liski.
Kaisa Liski vältti käräjät – helpottui sovinnosta!
Uutiset
25.04.2017 11:48
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin kunnialoukkauskäräjät Helsingin käräjäoikeudessa olivat ohi ennen kuin ehtivät alkaakaan. Kaisan asianajaja yllätti oikeussalin istunnon alussa ehdottaen sovintoa, jonka jälkeen riitaosapuolet siirtyivät hieromaan sopua neuvotteluhuoneeseen.

Reilun varttitunnin väännön jälkeen osapuolet palasivat takaisin ja ilmoittivat päässeensä yhteisymmärrykseen. Sovinnon myötä myös syyttäjä luopui kaikista syytteistä Kaisaa ja tämän kahta kiinteistönvälittäjäkollegaa vastaan.

Kaisa asteli oikeuteen hymyillen.

Oikeusjupakan taustalla oli Kaisan entisen työntekijän nostama kanne, jonka mukaan tämä olisi kahden kollegansa kanssa yrittänyt sabotoida hänen uraansa soittelemalla hänen asiakkailleen ja mustaamalla häntä. Haastehakemuksen mukaan tapaus juontaa vuoden 2013 joulun alle.

- Kun kolme vuotta sitten tapahtuneita asioita joutuu muistelemaan, totta kai on kiva, että tämä meni nyt näin nopeasti ohi, niin sanotusti lyhyestä virsi kaunis. Tällaiset asiat ovat aina harmillisia, mutta on ihanaa päästä täältä nopeasti pois ja takaisin töihin, Kaisa tunnusti.

Sopimus salaiseksi

Kaisa ei voinut avata sopimuksen sisältöä vaitiolosyistä johtuen.

- Omat fiilikseni ovat hyvät. Olen tyytyväinen, hän lisäsi.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »