Kaikkien aikojen kaunein Ferrari! Tällaisen ökyauton Jethro Rostedt osti – video ja kuva!

Uutiset | 01.12.2020 18:44

Armottomana automiehenä tunnettu Jethro Rostedt, 44, paljasti viime viikolla Seiskassa, että on jälleen kartuttamassa autokokoelmaansa.

– Olen ostamassa uuden Ferrari Roman. Olen jo maksanut siitä kymmenen prosentin käsirahan eli päälle 35 000 euroa. Tuleva autoni on pakasta vedetty ja maksaa kaikilla herkuilla 385 000, Jeti kertoo ilmeenkään värähtämättä.

Lue lisää: Jethro Rostedtin ökyautoruletti pyörähti jälleen! Hankki 385 000 euron Ferrarin – mutta yksi asia närästää kiinteistökeisaria autokaupoissa!

Turkulainen kiinteistöveijari on tilannut kuvan kaltaisen Ferrari Roman. – Se on pakasta vedetty ja väriltään helmiäisvalkoinen!
Turkulainen kiinteistöveijari on tilannut kuvan kaltaisen Ferrari Roman. – Se on pakasta vedetty ja väriltään helmiäisvalkoinen!

Eleganttia huipputehoa

Maranellosta kantautuneiden markkinapuheiden mukaan Roma ei edes yritä olla nopein, vaan ennemminkin kaikkien aikojen kaunein Ferrari. Sen 1950- ja 1960-lukujen kanssa flirttailevaa muotokieltä onkin jo hehkutettu ympäri maailmaa.

Lue myös: Jethro Rostedt rakastui uuteen Ferrariinsa – ”Kun polkaisin kaasua, moottorista kuului niin s****nanmoinen karjahdus!”

Katso video!

Tehojakin löytyy: Roma lennähtää nollasta sataan 3,4 sekunnissa. Sen mahdollistaa kaksoisturboahdettu ja peräti 625 hevosvoimalla höystetty 3,9-litrainen V8-moottori.

Mutta oli Roma miten upea tahansa, siitäkään ei tule Jetin loppuelämän menopeliä.

– Kuten tiedät, näitä autojahan tulee ja menee. Eivät nämä meikäläisellä kauaa pysy, kiinteistöpohatta hohottaa.

Jethro vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!