fbq
Uutiset
17.02.2018 17:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
VilleGalle ja Mariieveronica
Kääk, superromanssi on nyt virallisesti totta?! VilleGalle lähetti somessa julkisen rakkaudentunnustuksen YouTube-tähti MariieVeronicalle - katso!
Uutiset
17.02.2018 17:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

JVG-räppäri VilleGallen ja supersuositun tubettaja-radiojuontajan Veronica Verhon suhteesta on lähetetty kymmenittäin vinkkejä Seiskan toimitukseen jo kuukausien ajan.

Jo pitkään jatkuneiden huhujen jälkeen VilleGalle möläytti joulukuussa JVG-kollegansa Jare Brandin Instagram-videolla seurustelevansa Mariieveronica-nimellä tubettavan Veronican kanssa. 

LUE: Ohhoh, VilleGalle möläytti mojovan rakkauspaljastuksen: Suhde YouTube-tähti Mariieveronican kanssa!

Tammikuussa Ville ja Veronica puolestaan nähtiin yhdessä Tavastialla hempeilemässä keskenään PME Blockparty -bileiden vip-alueella.

LUE: Oohh, VilleGalle ja YouTube-tähti Mariieveronica hempeilivät ja kuhertelivat avoimesti Tavastialla!

Nyt suhde näyttäisi kuitenkin saaneen virallisen vahvistuksen. Veronica julkaisi perjantaina Instagram-tilillään kuvan itsestään ja sen myötä hän toivotti seuraajilleen hyvää viikonloppua.

Ville kommentoi kuvaa punaisella sydämellä, mikä on tulkittavissa rakkaudentunnustukseksi. Varsinkin, kun Veronica itse tykkäsi Villen kommentista, vaikka kovinkaan moneen muuhun kommenttiin Veronica ei ole painanut tykkäysnappia.

Myös monet Veronican seuraajat innostuivat Villen yllättävästä julkisesta lemmenviestistä, sillä sydänkommentti on kerännyt kymmeniä tykkäyksiä.

Tällainen VilleGallen kommentti oli Veronica Verhon kauniiseen omakuvaan.
Tällainen VilleGallen kommentti oli Veronica Verhon kauniiseen omakuvaan.

NRJ:n aamulähetystä juontava Veronica on ehdolla maaliskuussa Radiogaalassa vuoden radiojuontajaksi ja hänen, Jere Jääskeläisen ja Janne Lehmosen juontama NRJ:n Aamu on myös yltänyt viiden kärkeen Vuoden radio-ohjelma -yleisöäänestyksessä.

KATSO: Päättyykö Jaajon ja Aamulypsyn voittoputki? Yllätysnimi Radiogaalan ehdokkuusrohmuna - katso kaikki Radiogaalan 2018 ehdokkaat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »