fbq
Uutiset
05.09.2018 14:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
martina aitolehti
Kääk, Martina Aitolehti ja Stefan Therman lounastivat onnellisina ja tukka pystyssä huoltoasemalla: näin lemmenloma Levillä käynnistyi - katso kuva!
Uutiset
05.09.2018 14:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Urheiluvalmentajanakin tunnettu Martina Aitolehti on ollut viime aikoina otsikoissa taannoisen illanviettonsa vuoksi.

Suhdekriisihuhujen pyörteissäkin ollut Martina bongattiin Helsingin yössä vieraan miehen kanssa ja kuvista päätellen kaksikko käveli käsi kädessä. Martina kielsi käsikkäin kävelyn, mutta raamikas mies myönsi tapahtumat.

Lue lisää: No nyt on selitykset! Martina Aitolehti kohukuvista vieraan miehen kanssa: ”En kulkenut käsi kädessä!” – Martinan seuralainen: ”Kävelimme käsi kädessä!”

Lue myös: Nämä kuvat todistavat Martina Aitolehden läheiset hetket vieraan miehen kanssa!

Kohu ei näytä hetkauttaneen Martinan ja hänen pitkäaikaisen avomiehensä Stefan Thermanin suhdetta. Pariskunta on nimittäin suunnannut rentoutumaan Levin upeisiin maisemiin. 

Martina ja Stefan bongattiin eilen tiistaina (4.9.) Rovaniemen Shelliltä, missä pariskunta lounasti. Martinan ja Stefanin suhdekriiseilyt ovat kaikesta päätellen historiaa, sillä he vaikuttivat onnellisilta ja Stefanin tukkakin oli autuaasti pystyssä.

martina aitolehti ja stefan therman

- Taisi nälkä yllättää sillä, he kävivät kyselemässä lohiannoksiaan keittiöstä asti. Nälästä huolimatta Martina ja Stefan vaikuttivat hyväntuulisilta, mutta kiireisiltä, Seiskalle raportoidaan pohjoisesta. 

Urheiluvalmentajankin töitä tekevä Martina on päässyt Levillä lempipuuhiinsa. Nainen kertoo käyneensä maastopyöreilemässä Levin upeilla ulkoilureiteillä sekä nauttimassa vauhdista ja maisemista mäkijäajelun merkeissä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »