Kääk! Li Anderssonin uudella ex-kiekkoilijarakkaalla minitulot – vasemmistopomo tienasi lähes viisi kertaa enemmän!

Uutiset | 19.05.2019 18:32

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson, 32, paljasti Me Naiset -lehdelle, että on kaikessa hiljaisuudessa muuttanut uuden miehen kanssa avoliittoon.

Seiskan selvityksen mukaan Lin uusi mies on entinen SM-liigatason jääkiekkoilija. 37-vuotias mies pelasi Liigassa lähes 200 ottelua, kunnes yllättäen ilmoitti 22-vuotiaana lopettavansa uransa.

Lue myös: Tässä on vasemmistopomo Li Anderssonin salattu uusi rakas: piilottelua Helsingissä – paparazzikuvat Seiskassa!

Jääkiekkoilu ei ollut lyönyt leiville, sillä mies tienasi parhaimmillaan vain 20 000 euroa kaudesta. Hän kertoi Urheilulehdelle antamassa haastattelussaan, että oli yksi huonoiten palkatuista liigakiekkoilijoista.

Mies ei ole senkään jälkeen päässyt suuriin rahoihin käsiksi, sillä hän tienasi vuonna 2018 vain hieman yli 16 300 euroa. Li onkin perheen selkeä palkkapomo, sillä puoluejohtajan tulot vuonna 2017 olivat yli 74 000 euroa.

Lue myös: Ohhoh! Li Andersson kuvattiin uuden rakkaansa kanssa jo vuodenvaihteessa – tässä ovat ensimmäiset yhteiskuvat!

Li oli monta vuotta yhdessä Henri Salosen kanssa, mutta pari purki kihlauksensa kaikessa hiljaisuudessa viime syksynä.

Katso paparazzikuvat Li Anderssonista uuden rakkaansa kanssa Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!