fbq
Uutiset
04.09.2019 06:25
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pertun matka-albumi, Timo Korhonen & MTV
Perttu Sirviö
Kääk! BB-voittaja Perttu Sirviö teki Kiinassa tarpeensa kadulle kesken juopottelureissun – huomasi seuraavana aamuna ikävän yllätyksen!
Uutiset
04.09.2019 06:25
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pertun matka-albumi, Timo Korhonen & MTV

Suomen ensimmäisen Big Brother -voittaja Perttu Sirviö, 36, on tullut tutuksi lukuisista muistakin tv-ohjelmista, ja jälleen syksyllä Perttu nähdään uuden ohjelman tiimoilta tv-ruudussa.

Perttu – tehtävä Kiinassa -ohjelman idea lähti alun perin Pertulta. Ohjelmassa hänen lisäkseen liikemies Jari Komulainen ja tämän tytär Milla saavat toimeksiantoja suomalaisjulkkiksilta, ja kolmikko etsii heille sopivia tavaroita.

Ohjelmassa vieraillaan esimerkiksi Kantonissa maailman suurimmilla messuilla, joilla on tuotteita Pertun sanojen mukaan vaipoista perämoottoriin.

– Kävin ensimmäisen kerran Kantonin messuilla vuonna 2007. Se oli sokki, sillä ilmasto oli saasteinen ja ruokakin oli länsimaiseen tottuneelle kysymysmerkki. Käynnistä jäi kuitenkin into, ja sinne piti päästä uudelleen, Perttu kertoo.

Lue myös: Perttu Sirviö hommasi Kiinasta paidansilityskoneen: ”Tuossa on valkoisia läikkiä… paloiko ne siihen?!”

Vessat tukossa

Perttu reissasi Kiinassa kolmen viikon kuvausmatkalla tuhansia kilometrejä ja törmäsi toinen toistaan erikoisempiin tapauksiin. Kerran seurueen auto hyytyi keskelle ruuhkaa 10 miljoonan asukkaan kaupungissa, ja toisaalla vastaa käveli Pohjois-Korean johtajan kaksoisolento.

Mieleenpainuvin seikkailu koettiin kuitenkin kostean illan seurauksena.

– Vapaapäivänämme päätimme lähteä ulos juomaan vähän enemmän, ja menimme livemusiikkiravintolaan. Siellä oli kuitenkin vessat tukossa, joten saimme käydä tekemässä asiamme ulkona.

Lue myös: Big Brother -voittaja Perttu Sirviö valmistelee salaperäistä liikeideaa: ”Miljoonabisnes kiikarissa!”

Millaa, Perttua ja Jaria vastaan Kantonin messuilla käveli Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kaksoisolento.
Millaa, Perttua ja Jaria vastaan Kantonin messuilla käveli Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kaksoisolento.

Kukaan ei vastannut

Seuraavana aamuna Perttu kuitenkin huomasi, että kännykkä ja sen kotelossa olleet luottokortit ja käteinen olivat hukassa. Epäonninen Kiinan-matkaaja oli tarpeensa tehtyään unohtanut kännykän ulos taksitolpan päälle.

– Soittelimme ravintolaan aamusta asti, mutta eihän sieltä kukaan vastannut. 

Seurueen ei auttanut kuin ottaa taksi alle.

– Niin uskomattomalta kuin tämä kuulostaakin, niin puhelin luottokortteineen ja käteisineen oli edelleen taksitolpan päällä. Kiinassa on rehellistä väkeä!

Lue myös: Liikemies Jari Komulainen nähdään Perttu Sirviön aisaparina Kiinassa – Milla-tytär tulkkina!

Kuvausmatkalla nautittiin kiinalaisia herkkuja.
Kuvausmatkalla nautittiin kiinalaisia herkkuja.