Skip to main content
Olli Määttä kävi talokaupoilla.

Jyväskylän kallein talo? NHL-mestari Olli Määttä osti mykistävän ökykodin, 328 neliön rantalukaali!

NHL-joukkue Pittsburgh Penguinsin luottopuolustaja Olli Määttä, 22, on käynyt talokaupoilla kotikaupungissaan Jyväskylässä. Kahdesti Stanley Cupia juhlinut kiekkomiljonääri hankki heinäkuun lopulla hulppean lukaalin järven rannasta.

Samulinniemessä sijaitsevassa lukaalissa on peräti 328 neliötä. Myynti-ilmoituksen mukaan tilat käsittävät viisi huonetta, keittiön ja ruokasalin. Vessoja on kaksi. Lisäksi kolmikerroksisessa luksuskodissa on sauna, kylpyhuone, jossa on poreallas, takkahuone sekä varasto- ja harrastetila.

Komean arvokodin kruunaa iso ja viihtyisä terassi, josta avautuu upea näkymä Päijänteelle.

Yli 2 000 neliön tontti

Tontilla on kokoa lähes 2 200 neliötä. Alue rajautuu järveen, jonka kupeessa komeilee oma laituri. Rakennusoikeutta on jäljellä 98 neliömetriä, joten Olli voi halutessaan rakennuttaa tiluksilleen rantasaunan.

Kauppahinnaksi muodostui 750 000 euroa. Lainhuutotodistuksen mukaan Jyväskylän kalleimpiin kuuluvan kiinteistön omisti aiemmin energia- ja turveyhtiö Vapo Oy, jonka edustusasuntona ja toimitusjohtajan kotina talo on toiminut.

Vuonna 2001 yhtiön toimitusjohtajan asuin- ja edustuskäyttöön rakennetun talon myynti tuli ajankohtaiseksi, kun kesällä Vapon johtoon nimetty espoolainen Vesa Tempakka päätti jatkaa asumistaan pääkaupunkiseudulla.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
AOP

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!