Hyppää pääsisältöön
JJ Lehto karting-onnettomuudessa

Jyrki Järvilehto rajussa karting-onnettomuudessa: JJ lensi ulos autosta, ajohaalarit leikattiin auki - kiidätettiin paareilla sairaalaan

Kautta aikain neljäs suomalainen F1-kuski ja kaksinkertainen Le Mansin 24 tunnin kilpailun voittaja Jyrki Järvilehto, 51, on joutunut rajuun karting-onnettomuuteen. Kilpailujärjestäjät vahvistavat tapahtuneen Seiskalle.

Onnettomuus sattui tänään sunnuntaina Vantaan kartingradalla, jossa on ajettu viikonloppuna lajin SM-kisoja. Ratin takana paremmin JJ Lehtona tunnettu Järvilehto ajoi ulos kilpailun aika-ajoissa. Seiskan silminnäkijän mukaan törmäys oli niin raju, että JJ olisi törmäyksen voimasta lentänyt kokonaan ulos menopelistä.

- Auto osui vauhdilla ilmeisesti rengasvalliin ja näytti menneen aika romuksi, Seiskalle kerrotaan radanvarrelta.

Kilpailun turvallisuusjohtaja Matti Puhakka vahvistaa silminnäkijähavainnot todeksi.

JJ Lehto karting-onnettomuudessa Vantaalla.

- Pitää paikkansa. Hänen autonsa takakulma otti ensin rengasvalliin kiinni ja sitten etukulma osui samaan paikkaan. Sen jälkeen auto pyöri akselinsa ympäri ja osui uudelleen rengasvalliin, jolloin JJ lensi ulos autosta.

Samaisen Seiskan silminnäkijän mukaan paikalla jo valmiiksi ollut ambulanssi tuli antamaan nopeasti apua.

- Hoitohenkilökunta viipyi pitkään JJ:n luona. Ainakin puoli tuntia siinä meni, ennen kuin hänet siirrettiin paareilla ambulanssiin.

Puhakka vahvistaa tämänkin tiedon ja lisää, että hoitohenkilökunta joutui leikkaamaan JJ:n ajohaalarit saadakseen ne pois päältä. Sen jälkeen paareille nostettu JJ kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan.

Onnettomuuden jälkeen kisaviikonloppu keskeytettiin välittömästi.

JJ Lehto karting-onnettomuudessa Vantaalla.

JJ Lehdon onnettomuudesta kertoi ensin Kaleva.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan toimitus, lukijan kuva

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!