Vain Seiskassa!
Sunneva Kantolan häät

Jutta Larm kyynelehti Sunneva Kantolan häissä: Olette niin täydellinen pari

Uutiset | 16.08.2020 11:01

Tunnelma oli harras Billnäsin Ruukin näyttävässä juhlatilassa, kun kauniiseen häämekkoon pukeutunut Sunneva Kantola, 47, lipui kohti alttaria sulhaselleen Harri Sjögrenille, 46, hymyillen. Taustalla soi 
Vihkitilaisuus oli kaunis ja hillitty. Jo eläköitynyt pappi Tuomo Mantere vihki parin tunteikkaan puheensa päätteeksi, jolloin Sunneva Kantolasta tuli rouva Sjögren. 

sormukset

Sunnevan sielunsisko Jutta Larm saapui juhliin puolisonsa Juhan kanssa, ja puhetta pitäessään kauniista ystävyydestään hän liikutti kyyneliin. 

– Olette aivan täydellinen pari toisillenne, Jutta sanoi. Sunneva on tunnettu nopeista käänteistään ja impulsiivisuudestaan, kun taas Harri on vakaa ja rauhallisempi. 

– Saatan innostua keskellä yötä tekemään pannukakkuja, eikä se hämmennä Harria ollenkaan. Saan olla sellainen kuin olen, Sunneva kiitteli.

jutta

Jutta piti häissä tunteikkaan puheen.

jutta larm

Hääjuhlaan osallistui noin seitsemänkymmentä vierasta.

– Ilman koronaa vieraita olisi ollut triplamäärä. Meille oli tärkeintä, että häissä välittyi rakkaus kaikkia kohtaan, nämä ovat rakkaushäät, pari kertoi Seiskalle suurena päivänään.

tanssit

Sunneva ja Harri olivat vuokranneet koko Billnäsin Ruukin alueen häitään varten mukaan lukien kaikki 40 hotellihuonetta, jonne useat vieraista majoittautuivatkin jo perjantaina. 

bileet
Hääjuhla ruukilla jatkui myöhään. 
Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:Camilla Bloom
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!