Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Vappu Pimiä osti asunnon.

Juontaja Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen ostivat ökyasunnon: hinta mellevät 850 000 euroa – kuva!

Juontaja Vappu Pimiän, 40, alkanutta kesää värittää muuttoruljanssi. Maajussille morsian -ohjelmaakin luotsaava Vappu hankki keväällä yhdessä liikemiespuolisonsa Teemu Huuhtasen kanssa 114-neliöisen asunnon Helsingin Ullanlinnasta. Muuttamaan he pääsevät tosin vasta myöhemmin.

Lue myös: Julkkikset juhlivat Vappu Pimiän synttäreitä: Teemu-rakas ja Ilari Sahamies ”salakuljettivat” lonkeroa – katso villit kuvat!

Ostohetkellä asunnossa oli viisi huonetta, avokeittiö, kylpyhuone ja wc. Asuntoa kaupattiin 859 000 eurolla, mikä lienee myös lähellä Vapun ja Teemun maksamaa hintaa.

Vapun perheen uusi koti sijaitsee keskeisellä paikalla vain kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Saman verran matkaa on merenrantaan.
Vapun perheen uusi koti sijaitsee keskeisellä paikalla vain kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Saman verran matkaa on merenrantaan.

Kyseessä on parin ensimmäinen yhteinen omistusasunto. Aiemmin perhe on asunut vuokralla samaisella arvoalueella.

Lue myös: Vappu Pimiä julkaisi harvinaisen nuoruuskuvansa: ”Olisinpa tiennyt, että elämä kantaa” -kuva!

Uuden kaupunkikodin lisäksi Vapulla ja Teemulla on yhteisomistuksessa kesähuvila Salossa. Vuonna 2008 rakennettu mökki sijaitsee hauskasti nimetyn Paskalahden rannalla.


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!