fbq
Uutiset
09.05.2018 14:50
Teksti: Petri Voutilainen, Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus
Piia
Juontaja Piia Koriseva paljastaa vihdoin syyn, miksi joutui jättäytymään pois Selviytyjät-sarjasta!
Uutiset
09.05.2018 14:50
Teksti: Petri Voutilainen, Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus

Juontaja ja personal trainer Piia Koriseva joutui jättäytymään pois Selviytyjät Suomi -sarjan toiselta tuotantokaudelta juuri ennen kuvausten alkamista. Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Filippiineillä.

- Kansainvälinen lääkäri ilmoitti kolmea päivää aikaisemmin, että lähtööni liittyy liian isoja riskejä migreenini ja sairastamani aivoinfarktin takia. Suomen lääkärit olisivat minut päästäneet kisaan, Piia Koriseva kertoi Seiskalle tummapaahtoisen Zoégas-kahvin järjestämässä tilaisuudessa.

Seiska uutisoi aiemmin, että Piian sarjan kuvauksissa korvasi entinen huippu-urheilija Tuuli Matinsalo.

- Jengillä on varmasti siellä kivaa. He nauttivat siellä autiosaaren olosuhteista, ja minä taas omasta sängystäni, Piia jatkoi.

TAUSTAA: Uudet Selviytyjät saapuivat viidakkoon - suurta draamaa jo ennen kisan alkua: Yksi julkkiskisaaja vaihdettiin viime hetkillä!

Sinkkuelämää viettävä Piia laittaa luonnollisesti terveyden viihteen tekemisen edelle.

- Uskon, että kaikella on tarkoituksensa, ja uusia haasteita tulee eteen. Minua on kysytty vuosien saatossa eri televisio-ohjelmiin, mutta olen osasta kieltäytynyt, koska ne eivät ole tuntuneet omilta. Ei tässä ole kauaa siitä, kun tein sivuroolin Salatut elämät -sarjassa. Tykkään näytellä kameran edessä ja teatterissa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »