Uutiset

Juontaja Nina Rahkola paljastaa: Asuin Kirsi Alm-Siiran perheessä!

17.02.2019 21:31

Televisiosta tutut toimittajat Kirsi Alm-Siira, 44, ja Nina Rahkola, 34, ovat tehneet töitä yhdessä jo kymmenen vuotta, mutta vasta tänä talvena he saivat luotsattavakseen ensimmäisen yhteisen keskusteluohjelman. Tällä viikolla MTV3-kanavalla alkanut Studio-ohjelma pureutuu Ninan ja Kirsin mukaan isojen teemojen ympärille.

– Jokaisessa jaksossa käsittelyyn otetaan yksi teema, josta keskustelemassa on kolme vierasta. Olemme epäonnistuneita, jos samassa jaksossa on vieraana kolme saman alan edustajaa. Henkilokohtaisesti odotan jaksoa, jossa käsittelemme mielenterveyttä, Kirsi kertoo Seiskalle.

– Minua kiinnostaa ohjelman tekeminen päihteiden ja rakkauden ympärille. Olen sen tyyppinen ihminen, että vaikka puhuisimme siilinpesän rakentamisesta, niin se ei tuota minulle ongelmia.

Nina ja Kirsi suhtautuvat suurella intohimolla työhönsä. – Meillä ei ole työaikoja, Nina naurahtaa.
Nina ja Kirsi suhtautuvat suurella intohimolla työhönsä. – Meillä ei ole työaikoja, Nina naurahtaa.

 

Lue myös: Nina Rahkola koki kovia Say what -ohjelman kuvauksissa – raju ruokamyrkytys vei voimat: Oksensin 15 kertaa!

Asuin Kirsin luona

Toimittajakaverukset tutustuivat, kun Nina aloitti työt vuonna 2009 MTV3-kanavan uutistoimituksessa. Äkkiseltään kummallekkaan ei tule mieleen aihetta, josta he eivät olisi toisilleen ystävyyden aikana avautuneet.

– Meillä on hyvin suorat ja avoimet välit. Monesti sisarrakkauden mittarina käytetään riitelyä. Nina onkin yksi niistä harvoista ystävistäni, joka on saanut minut itkemään – ja minä taas hänet, Kirsi sanoo.

Ninasta on tullut läheinen ystävä myös Kirsin perheen kanssa. – Olen Kirsin nuorimman lapsen kummitäti, Nina kertoo.
Ninasta on tullut läheinen ystävä myös Kirsin perheen kanssa. – Olen Kirsin nuorimman lapsen kummitäti, Nina kertoo.

 

Lue myös: Huomenta Suomen juontajat Nina Rahkola ja Jesse Kamras paljastavat – katsojapalaute menee ihon alle: ”Ostin uudet vaatteet palautteen takia!”

Nina paljastaa asuneensa Kirsin perheen luona, kun hänen oma asuntonsa oli remontissa. Hänelle on muodostunut hyvät välit ystävänsä mieheen ja lapsiin. Nina on Kirsin ja tämän Kalle-miehen nuorimman lapsen kummitäti.

– Kirsin miehen mukaan kannattaa soittaa suoraan minulle, jos haluaa tietää hänen vaimonsa kuulumiset.

– Puheluiden määrä on häkellyttävä, mitä soitamme toisillemme päivittäin. Tyypillinen puhelu on sellainen, ettei meillä kummallakaan ole edes mitään asiaa, ja siitä huolimatta puhumme toisillemme tuntikausia, Nina toteaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!