Uutiset
Katso kuva!

Julkkisvarpajaiset! Arman Alizad juhli lapsensa syntymää tunnettujen miesten seurassa: "Pohjoisen maaherrat koolla" - kuva Helsingin yöstä!

28.09.2020 14:00

Palkittu tv-toimittaja Arman Alizad, 49, juhli näyttävästi pienen tyttövauvansa syntymää lähipiirinsä kanssa Helsingissä.

Armanin lähipiiri koostui osaksi myös julkisuudenhenkilöistä, ja mukana Helsingin yössä nähtiin muun muassa ex-räppäri Jare "Cheek" Tiihonen, julkkisportsari ja toimittaja Teemu Potapoff, räppäri Elastinen sekä elokuvaohjaaja Tuukka Temonen.

Lue myös: Paparazzikuvat ökyhäistä: Cheek jäi ampiaisen kynsiin – Arman Alizad riensi apuun!

Varpajaiskuvassa koko konkkaronkka oli ryhmittynyt F6-hotellin eteen kuvaan. Arman kirjoitti Instagramiin postaamansa kuvan oheen juhlavan kuvatekstin.

Akhaimeniditien dynastian aikana, yhdeksän vuotta kestänyt kesä oli muuttumassa talveksi. Tuolloin Hong Bangin dynastia yhdisti voimansa Pohjolan valtiaan, Persian imperiumin valtiaan kuningas Kouroksen, sekä Illyrian kuninkaan kanssa. Lähi-itä, Pohjola, Eurooppa ja Kaukoitä olivat solmivat sotilaallisen liiton, joka toi muun maailman polvilleen.

- Näiden mahtavien sukujen jälkeläiset elävät joukossamme vielä tänä päivänä ja kaksi heistä avasi silmänsä maailmalle kaksi viikkoa sitten. Juhliakseen tätä jaloa sukujuurta, Pohjoisen maaherrat kokoontuivat yhteen.

Arman sai puolisonsa Senay Cocon kanssa tyttövauvan 10. syyskuuta.

- Vauva on terve ja voi todella hyvin. Synnytys sujui hyvin ja ripeästi. Olemme onnellisia ja vauva on todella rauhallinen, Arman kertoi tuoreeltaan Seiskalle.

Lue myös: Arman Alizad ja Senay-rakas: vauva syntyi! ”Synnytys sujui ripeästi”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meille tuli eilen ihana kaunis pikku tyttö! ❤😍 Vauva kun tuli ulos iha eka ni se oli täysin vitivalkonen ja mä sanoin Senalle heti et "Jess, meille tulee White Walker!" Mut se oliki sen jotain suojarasvaa ja hetken päästä posket punotti ja tämä näyttäisi sittenkin olevan ihmislapsi. Mutta kyllä meille ihmislapsikin käy. Vahvasta otteesta päätellen hän on soturiainesta. Hänestä tulee Musta Sirkka-niminen naistahraton, kolmisilmäinen korppi tai Arya, josta tulee myöhemmin nimetön, ja kasvottoman Jumalan palvelija, eli salamurhaajakoulutus alkais tossa tokalla viikolla. Tän ekan viikon vauva saa ottaa pehmeen laskun ja imeä tissiä. . . . 👑HOUSE ALIZAD👑 #forthenorth #thenorthremembers #agirlhasnoname

A post shared by Arman Alizad (@armanalizad) on

Kuuntele podcast: Arman Alizad Seiskan vieraana

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!