Katso kuva!

Julkkislääkäri Emilia Vuorisalmen yllätysraskaus: vauvavatsa näkyy jo – paparazzikuva!

Uutiset | 10.09.2017 11:01

Julkkislääkäri ja tv-kasvo Emilia Vuorisalmi ilmoitti aiemmin tällä viikolla odottavansa toista lastaan. Samalla hän paljasti uudeksi kumppanikseen ja lapsensa isäksi entisen huippukoripalloilijan Maurizio Pratesin, 42.

- Kyllä se on totta, rakkaus vain kasvaa kodissamme, Emilia kirjoitti julkaisemansa kuvan oheen.

 

Yes it is true. Love just grows at our home ❤️ Thank you for the photo @rosengard

A post shared by Emilia Vuorisalmi (@docemilia) on

Seiskan paparazzi bongasi Emilian hiljattain päiväkävelyllä kotikulmillaan Helsingin Punavuoresta. Emilian sporttinen asuvalinta paljasti rakkaustohtorin söpösti pyöristyneen vauvavatsan.

Emilia

Emilia oli pitänyt niin raskauden kuin tulevan lapsen isän henkilöllisyydenkin tähän viikkoon saakka visusti salassa julkisuudelta. Kesän lopussa hän kertoi Instagram-sivuilla löytäneensä rinnalleen uuden miehen, minkä takia hän on pitänyt taukoa sosiaalisen median päivittämisestä.

– Rakkauslääkäri on tänä kesänä pitänyt pitkälti somehiljaisuutta ja keskittynyt vain rakkauteen. Ensi viikolla back in bizz, Emilia päivitti Instagram-sivuilleen.

Lapsi on Emilian toinen, sillä hänellä on ennestään 11-vuotias Lilia-tytär ex-miehensä Mikko Leppilammen kanssa. Ex-pariskunta oli naimisissa vuosina 2005–2011.

Pitkään sinkkuna

Ennen uuden kumppanin löytämistä Emilia ehti olla pitkään sinkkuna. Toissa kesänä hän nautti sinkkuelämästä ystäviensä kanssa.

– Sinkkuna tässä mennään. Olen saattanut käydä muutaman kerran lounastreffeillä miesten kanssa, mutta ei se heti tarkoita, että seurustelen, Emilia kertoi Seiskalle vuosi sitten elokuussa. 

Viime keväänä Emilia nähtiin asiantuntijana Ava-kanavalla esitetyssä, TTK-juontaja Tuija Pehkosen luotsaamassa Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa. Ennen ohjelman alkua Emilia valotti Seiskalle omia häähaaveitaan.

– Kun menen seuraavan kerran naimisiin, haluan hyvin erilaiset häät kuin ensimmäiset olivat. Luultavasti järjestän hyvin pelkistetyn ja intiimin hääjuhlan, Emilia kertoi joulukuussa 2016.

Keskusteluohjelma kiinnostaa

Suomen ihanimmat häät -ohjelman lisäksi Emilia on nähty juontajan roolissa Hehku-keskusteluohjelmassa. Hän on kiinnostunut myös jatkossa tekemään töitä kameran edessä.

– En panisi vastaan, jos minulle tarjottaisiin omaa keskusteluohjelmaa. Kaikki ohjelmat, mihin olen lähtenyt mukaan, ovat liittyneet hyvinvointiin tai tieteeseen.

Seiska tavoitti Emilian maanantaina. Hän ei halunnut kommentoida raskausuutista.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!