fbq
Uutiset
30.08.2018 18:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
JASMIN JA ROSANNA
Julkkiskaunottaret Jasmin Voutilainen ja Rosanna Kulju avautuvat ulkonäköpaineista, rohkeista kuvista ja kauneusleikkauksista Suplassa - näitä juttuja he katuvat!
Uutiset
30.08.2018 18:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Helsinki -kisaa luotsaava Rosanna Kulju ja Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen pohtivat kehopositiivisuuteen ja somejulkaisuihin liittyviä asioita Suplan Riisuttu by Rosanna -podcastissa.

LUE MYÖS: MISSIKAUNOTAR ROSANNA KULJU PALJASTAA SUPLASSA: NÄMÄ KAUNEUSKIRURGISET TOIMENPITEET MINULLE ON TEHTY!

Molemmat kaunottaret ovat aktiivisia somettajia ja tunnettuja paljastavista kuvistaan. Iän myötä heidän arviointikykynsä liian seksikkään materiaalin julkaisemisen suhteen on kuitenkin kehittynyt.

- Kun nettiin lataa jotain, sitä ei koskaan saa sieltä pois, Rosanna muistuttaa.

KATSO MYÖS: ROSANNA KULJU JUHLISTI RÄJÄHTÄNYTTÄ SOMESEURAAJAMÄÄRÄÄNSÄ HEMPEÄLLÄ ALUSVAATEKUVALLA - MELKOISET PALLOT JA LÄPINÄKYVÄÄ PITSIÄ! KATSO!

Poikaystävän mummo kommentoi

Jasmin nostaa esimerkiksi erään kuvan, jossa hän nostaa paitaa "pikkarit jalassa" "puoleen väliin tissejä". Kuva ei hävinnyt netin syövereistä, vaikka hän omalta Instagram-tililtään poistikin.

- Mun poikaystävän isoäiti lähetti sen hänelle ja sanoi, että "Tämä on niin hieno kuva, että minä haluan tulostaa tämän meidän perhealbumiin", Jasmin muistelee nauraen.

KATSO MYÖS: HUH, SALKKARIT-SEKSIPOMMI JULKAISI TULIKUUMAN KUVAN – NIKO NOUSIAINEN JA ARCHIE CRUZ IHASTELEVAT!

Rosanna ja Jasmin pohtivat myös sitä, kuinka seksikkäät kuvat ja sen kautta imagon pitäminen luovat ulkonäköpaineita heidän nuorille seuraajilleen.

- Sen takia mä haluan näyttää itse oikeita juttuja, Rosanna toteaa viitaten edellisen viikonlopun "jurrisiin päivityksiin Hangosta".

- Se on oikeaa elämää.

"Rintojaan rakastava Salkkari-kaunotar"

Parivaljakko keskustelee myös kauneusleikkauksista. Jasmin kertoo miksi hän poistatti huulitäytteensä.

- Ne meni jotenkin heti ihan pilalle, ja niitä yritettiin korjata täyttämällä lisää, Jasmin kertoo ja toteaa, ettei hän alunperinkään ollut tyytymätön huuliinsa.

Molemmilla on silikonirinnat, ja nyt Jasminia ärsyttää, että ne nostetaan aina otsikoihin.

- Mä oon ollu vaikka mikä "Rintojaan rakastava Salkkari-kaunotar" ja "Kumitissi-Jasmin" ja "Kun Jasminin rinnat kasvoivat yhtäkkiä kuin rairuoho pääsiäisauringossa" niin...silleen että jaahas...juu kyllä! Kaikessa vain ja ainoastaan mun rintoja korostetaan, hän siunailee.

- Johan nyt on h**vetti, ihan oikeesti. Et täs on päästä varpaisiin vaikka mitä, mihin takertua, mut ne on s***tana aina ne tissit. Mun mielestä joskus 50-luvulla ois ollu ok, et mä oisin käynyt laittamassa jalkapallot mun tisseihin ja sit kaikki kummastelee niitä jokaisessa lehdessä, et "ai tää on se Tissi-Jasmin", mut nyt on v*ttu 2018, oikeesti. Edelleen sama geimi.

Kuuntele koko podcast täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »