Tua Backman

Julkkiskaunotar Tua Backman koki kiusaamisen henkilökohtaisesti: Nettikiusaaminen on törkeää!

14.03.2017 08:00

Julkkiskaunotar Tua Backman järjesti hiljattain jo kolmannen kerran Charity Dinner Gala -hyväntekeväisyysillan, jonka aikana huutokaupattiin design-esineitä ja julkkisten lahjoittamia tai tekemiä lasiesineitä. Illan tuotto meni koulukiusaamista vastaan.

- Hyväntekeväisyyskohde muuttuu joka vuosi. Minulle on tärkeää, että kohde koskettaa minua ja auttaminen tulee aidosta sydämestä, Tua kertoi.

Tua on joutunut itse kiusaamisen kohteeksi, kuten myös hänen lapsensa.

- Kiusaamisen estäminen pitäisi aloittaa aikuisista. Tämän päivän some- ja nettikiusaaminen on törkeää, ja varsinkin julkkikset joutuvat kohtaamaan sitä todella paljon. Ihmiset päästävät suustaan sellaisia asioita, mitä he eivät sanoisi kasvotusten. Jos aikuiset eivät lopeta sitä, niin lapset eivät lopeta sitä ikinä, Tua kertoi.

Tua Backman

- Lastani kiusattiin somessa sekä myös henkisesti ja fyysisesti. Koulu hoiti asiat todella huonosti. Nyt on kaikki hyvin, kun muutimme Lauttasaareen ja koulu vaihtui. Uudessa koulussa ei ole kiusaamista.

Tua viihtyy kolmen lapsensa kanssa mutta ei panisi pahakseen, vaikka uusi rakkaus tulisi vastaan.

– Hiljaista on parisuhderintamalla. Erostani on sen verran aikaa, että olen jo itse toipunut. Minulla on asiat aika hyvin, mutta totta kai olisi mukavaa, jos tapaisi jonkun. Uskon rakkauteen ensisilmäyksellä, ex-kiekkoilija Esa Tikkasesta lopullisesti kolme vuotta sitten eronnut Tua sanoi.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!